Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámská tréninková obuv Under Armour W Charged Breathe TR 2 NM - 2.jakost - Black

Stylová tréninková obuv s kvalitní podrážkou z odolné gumy, povrchem z prodyšného materiálu a mezipodešví Charged Cushioning. více


Barva:  Black

Velikost:  8,5

1 599 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: nové, kosmetické vady, vystaveno

Dámská tréninková obuv Under Armour W Charged Breathe TR 2 NM  vám poskytne maximální pohodlí jak při náročném tréninku, tak při delším běhu. 

Pevná podešev s lisovaným vzorkem zajistí dokonalou trakci v každém směru! Svrchní část obuvi je vyrobena z lehkého a prodyšného materiálu, ale zároveň poskytuje podporu tam, kde ji nejvíc potřebujete. O vaše maximální pohodlí se stará nejen vylepšené polstrování, ale i mezipodešev Charged Cushioning, která zajišťuje návratnost energie z každého vašeho kroku. Při dopadu nejen tlumí náraz, ale zároveň absorbuje energii, kterou využívá při následném odrazu. 

Minimalistický design s logem Under Armour podtrhne stylovost Vašeho běžeckého outfitu.


Technický popis:

  • síťovaný vršek z prodyšného materiálu
  • maximální pohodlí
  • minimalistický design
  • vylepšené polstrování
  • externí stahovací systém
  • pevná gumová podešev s lisovaným vzorkem
  • mezipodešev Charged Cushioning zajišťuje návratnost energie každého kroku


Velikostní tabulka:

US 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10
EUR 35,5 36 36,5 37,5 38 38,5 39 40 40,5 41 42
CM 22 22,5 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27
 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 17. 1. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Jsou ok

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!