Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka W-TEC Richbit 20/16" - žlutá

Revoluční elektrická koloběžka s velkými koly, která překonají každou nerovnost! více


Barva:  modrá

17 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 4 497 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka W-TEC Richbit 20/16" je revoluční koloběžka s velkými nafukovacími koly, díky kterým se vaše jízda stane ještě více pohodlnější. Koloběžka Richbit vám výborně poslouží při každodenních krátkých přesunech, vyhnete se díky ní všem dopravním zácpám a s maximální rychlostí až 25 km/h ušetříte každý den desítky minut. Řídítka lze v kloubu nad vidlicí sklopit a tak bude koloběžka kompaktnější například pro převážení v autě. 


dlouhý dojezd až 30 km se stará lithiová baterie s kapacitou 10,4 Ah. S jedním nabitím, které na plnou kapacitu trvá 4 - 6 h, tak zvládnete hned několik cest. Koloběžka je pojízdná i bez využití motoru, takže i v případě vybití na místo bez problému dorazíte. Baterie je umístěna přímo v nášlapu koloběžky, takže při jízdě nijak nepřekáží a ani vzhledově nepůsobí rušivým dojmem. Nabíjí se standardní kompaktní nabíječkou, kterou budete moci nosit kamkoliv s sebou. 

Bezpečnou jízdu vám zajistí spolehlivé kotoučové brzdy, protiskluzová nášlapná plocha a gumová madla pro pevný úchop. Nafukovací pneu s průměrem 20" a 16" snadno překonají drobné nerovnosti ve městech, se kterými se denně potýkáte. Přední i zadní světlo napájené z centrální baterie zapnete spínačem na řídítkách, kde je umístěno i tlačítko houkačky. Během brzdění se navíc rozsvítí zadní brzdové světlo.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu hliník 
výkon motoru 350 W
typ motoru nábojový
maximální rychlost 25 km/h
baterie Li-Ion 10.4Ah / 36V
dojezd na jedno nabití 30 km
čas pro plné nabití 4 - 6 h
brzdy přední i zadní kotoučová
pneumatiky přední i zadní nafukovací
velikost pneumatik přední 20x2,125" (54-406), zadní 16x2,5" (64-305)
maximální nahuštění přední 2,8 bar, zadní 3,1 bar
rozměry nášlapu d50 x š14 cm
výška nášlapu (horní) 19 cm
výška nášlapu (spodní) 14 cm
výška řídítek 104 - 115 cm
šířka řídítek 58 cm
osvětlení přední a zadní světlo, automatické brzdové
rozměry koloběžky d166 x š58 x v104 - 115 cm
rozměry složené koloběžky d166 x š30 x v70 cm
minimální doporučená výška jezdce 150 cm
nosnost 100 kg
hmotnost 20,1 kg
další vybavení skládací mechanismus řídítek, stojánek, blatníky 
displej zobrazuje orientační stav baterie (nezobrazuje počet ujetých km ani aktuální rychlost)


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.

 

Parametry

Maximální nosnost 100 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Kapacita baterie 10400 mAh
Dojezd 30 km
Maximální rychlost 25 km/h
Maximální stoupání 15 °
Hmotnost 20.10 kg
Výkon motoru 350 W
Velikost kol 20"+16"
Brzdy kotoučové
Řízení plynová rukojeť
Rozměry 1660 x 580 x 1150 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!