Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Lyžařská přilba WORKER Little lesk - 2.jakost - modrá

Celoskeletová integrální přilba, možnost upevnění chrániče dolní čelisti, odvětrávání vnitřní části skeletu. více


Barva:  modrá

Velikost:  S (55-56)

449 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: nové, bez orig. obalu

Odlehčená přilba pro lyžaře a snowboardisty WORKER Little Lesk je kvalitní a odolná helma splňující přísné evropské normy CE EN 1077 a je určená pro sjezdové lyžování a snowboarding. Skořepina přilby je vyrobena nejmodernější metodou In-Mold, která zajišťuje extrémní odolnost a chrání tak hlavu při případném nárazu. Přilba WORKER Little Lesk je opatřena komfortním, odnímatelným vnitřním polstrováním s možností praní, odvětrávanou vnitřní částí skeletu a rychloupínací bezpečnostní přezkou. Díky modernímu designu je přilba WORKER Little Lesk vyhledávaným bezpečnostním doplňkem.


Technický popis:

  • celoskeletová integrální přilba speciálně odlehčená pro Vaše děti
  • podléhající bezpečnostní normě CE EN 1077
  • odvětraná vnitřní část skeletu - na vrchní a boční straně
  • komfortní odnímatelné vnitřní polstrování s možností praní
  • rychloupínací přezka s možností přizpůsobení velikosti pod bradou
  • integrované upevnění pro lyžařské brýle
  • příprava pro upevnění chrániče dolní čelisti
  • bezpečnostní přezka
  • hmotnost: 450 g

 

Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

3

hodnocení uživatelů


ZZ
ZZ

zorra

Hodnoceno: 14. 6. 2016

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Dobra komunikacia pri objednavani, tovar prisiel vcas, v pripade zmien som bola telefonicky upozornena, kde sme zvazili dalsi postup. Tovar bez chyby, navyse sadla aj velkost, ktora mala byt povodne mensia. Maximalna spokojnost.

Kvalita a dizajn - spokojnost. Aj velkost sadla.

nic

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!