Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka KooWheel E1 - 2.jakost

Všemi barvami hrající koloběžka s unikátním LED osvětlením, nastavitelnými řídítky a Bluetooth aplikací k tomu! Zpestřete si cestování po městě a okolí! více


9 690 Kč

s DPH

nebo 4 x 2 422 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: nové, modrá barva

KooWheel E1 je lehká kompaktní koloběžka s úžasným LED osvícením pro ty, kteří chtějí jezdit stylově a ekologicky! Díky unikátnímu osvětlení představce a zadního kola tě na cestě opravdu nikdo nepřehlédne. Styl a barvu osvětlení, stejně tak jako rychlostní limit nastavíš v chytré aplikaci, kde si můžeš taky zaznamenávat každou jízdu. Pevná osmipalcová kola perfektně tlumí jakékoliv nárazy, k většímu pohodlí přispívají i neprokluzující ergonomické úchyty. Super výhodou jsou také nastavitelná řídítka, díky kterým si na koloběžce v pohodlí vyrazí každý teenager a dospělý do výšky 190 cm.

Hraje všemi barvami

Díky super svítivým LED světlům budeš na silnici k nepřehlédnutí! Nejedná se však jen o přední a brzdové světlo, ale i o patentované osvětlení celého představce! Z jízdy na koloběžce se tak rázem stává unikátní světelná show. A jakou barvou svítí? Jakou chceš! Díky šikovné KooWheel aplikaci si můžeš nastavit barvu i režim svícení.

Bezpečně tě dopraví, kam si budeš přát!

Elektrická dopomoc se aktivuje až po prvním odrazu a nehrozí tak, že bys nešikovným zmáčknutím plynové páčky způsobil nějaký malér. Světla září na hony daleko, takže jízda po tmě taky nepředstavuje žádné bezpečnostní riziko. Zadní světlo navíc při brždění mění barvu. Díky 16,5 cm širokému nášlapu budeš mít na koloběžce vždy dostatek prostoru pro pohodlnou jízdu.

Klíčové vlastnosti:

  • odpružená přední vidlice - vysoký jízdní komfort
  • LED osvětlení - dej o sobě vědět i za špatných světelných podmínek a zvol si jakou barvu chceš
  • LED displej - zobrazuje rychlost jízdy, připojení Bluetooth, režim napájení a úroveň nabití baterie
  • pevné bezdušové pneumatiky - eliminují možnost nepříjemného defektu
  • elektrická přední brzda - rychlé a bezpečné zastavení
  • mechanická zadní brzda - ergonomicky navržená pro intuitivní a snadné brždění
  • tempomat - pro pohodlnější cestování na delší vzdálenosti
  • aplikace KooWheel (Android / iOS)
    • zajisti koloběžku funkcí proti krádeži
    • zapni světla, nastav si jejich barvu a vyber si světelný režim představce
    • nastav si omezovač rychlosti a tempomat
    • naplánuj si trasu na mapě
    • kontroluj své statistiky a sleduj, jak si vedeš
    • kalibruj brzdy a odezvu plynové páčky
    • proveď diagnostiku stroje

Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

doporučený věk 13+
maximální rychlost 25 km/h
hmotnost 10,89 kg
rozměry rozložené koloběžky 92 x 43 x 113 cm
rozměry složené koloběžky 92 x 16,5 x 35 cm
rozměry nášlapu 44 x 16,5 cm
výška řídítek 84-113 cm
kapacita baterie 7500 mAh
maximální stoupání 15%
maximální nosnost 100 kg
propojení s aplikací ano
dálkové ovládání v aplikaci ne
Bluetooth ano
stupeň krytí (voděodolnost) IP65
maximální výkon 250W
maximální dojezd 20 km
velikost předního kola 8“
velikost zadního kola 8“
maximální doba nabíjení 3 hodiny
obsah balení koloběžka, manuál, pomocná kolečka pro snadnější přesun složené koloběžky, externí nabíječka


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.

 

Parametry

Maximální nosnost 100 kg
Minimální doporučená výška jezdce 120 cm
Baterie 4,3Ah / 25,55V, lithiová
Dojezd 20 km
Maximální rychlost 25 km/h
Hmotnost 10.90 kg
Výkon motoru 250 W
Velikost kol 8"
Brzdy přední elektronická, v zadním blatníku
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 920 x 430 x 1130 mm
Typ kol bezdušová
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v předním kole

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!