Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka W-TEC Dealan II 10" - bílá

Skládací elektrokoloběžka s odpružením na obou kolech. Vhodná i na silnice, výkonný elektromotor a dlouhý dojezd, tempomat, nafukovací kola, přední tlumiče, bohatá bezpečnostní výbava, vhodná zejména pro dospělé. více


Barva:  bílá

27 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 6 997 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrokoloběžka W-TEC Dealan II 10" je revoluční elektrokoloběžka, jejíž součástí je odpružení obou kol, které vám zajistí maximálně pohodlnou jízdu! Maximální rychlost koloběžky je 43 km/h. Vysoký výkon 600 W obstarává ohromující zrychlení, s 1300 otáčkami motoru je koloběžka opravdovým "trhačem asfaltu". Bezkartáčový motor umístěný v zadním kole nevyžaduje žádnou údržbu a při doporučené zátěži 120 kg si bez potíží poradí i s 10° stoupáním. Ani prudké kopce tak nebudou překážkou. Pro vaše maximální pohodlí má elektrická koloběžka nastavitelná řídítka a to v rozmezí 82 až 118 cm, díky čemuž se pohodlně svezou jezdci s nižší i vyšší postavou. Nastavení výšky řídítek zvládne opravdu každý, takže už stačí jen složit a vyjet! Novinkou oproti staršímu modelu je malý displej, který zobrazuje přesnější stav baterie klíček k uzamčení a imobilizaci koloběžky (koloběžku po uzamknutí nelze zapnout). Koloběžka s elektromotorem výborně poslouží pro cesty do práce či do školy, ale užijete si s ní spoustu zábavy i při obyčejných projížďkách a na jiných výletech. 


 

Praktický kompaktní kámoš na cesty

Ekologicky a stylově zároveň? S naší elektrickou koloběžkou inSPORTline Dealan II je to možné! Šetřete prostředí a používejte pro svůj přesun elektrickou koloběžku, se kterou se v mžiku dostanete, kam potřebujete. Díky skládacímu mechanismu ji navíc během několika vteřin snadno složíte a nastoupíte třeba do tramvaje. 



Výletování daleko za hranice města

dlouhý dojezd až 100 km se stará lithiová baterie o kapacitě 26 Ah. S jedním nabitím, které na plnou kapacitu trvá 11 - 12 h, tak zvládnete hned několik cest. Koloběžka je pojízdná i bez využití motoru, takže i v případě vybití na místo dorazíte. Baterie samotná je umístěna přímo v nášlapu koloběžky, takže při jízdě nijak nepřekáží a ani vzhledově nepůsobí rušivým dojmem. Nabíjí se standardní kompaktní nabíječkou, kterou budete moci nosit kamkoliv s sebou. 



 

Bezpečnost na prvním místě

Elektrokoloběžka inSPORTline Dealan II je skvěle vybavena. Nafukovací 10“ kola s kvalitními plášti zaručují v kombinaci s odpružením maximálně hladkou jízdu a ty nejlepší jízdní vlastnosti. Výkon koloběžky bezpečně krotí i v nejvyšších rychlostech dvojice spolehlivých kotoučových brzd.


A ještě něco navíc?

Jistě! Dalším důležitým bezpečnostním prvkem je osvětlení. Dealan II  disponuje předním zadním světlem napojeným na baterii a nechybí ani brzdové světlo, které se rozbliká automaticky ihned po stisknutí brzdy. Změnu směru jízdy navíc můžete indikovat zadními blinkry. Na přehledném podsvíceném displeji si můžete zobrazit všechny potřebné údaje jako aktuální rychlost, stav baterie, ujetou vzdálenost na aktuální trase, celkově ujetou vzdálenost či čas. Navíc je na displeji umístěný USB port, díky kterému můžete z baterie koloběžky nabíjet mobilní telefon. Výbava také zahrnuje hlasitý elektronický klakson, praktický stojánek a dvojici blatníků, kterou v nepříznivých podmínkách jistě oceníte. Rozměrný nášlap umožní každému najít si pohodlný postoj při jízdě i na delších trasách. Komfortu napomáhají i široká řídítka s ergonomicky tvarovanými gripy z měkké gumy.




 


Technický popis:

materiál rámu hliník s ABS kryty
výkon motoru 600 W
typ motoru bezkartáčový stejnosměrný
maximální otáčky motoru 1300/min
maximální točivý moment 9,5 Nm
rychlostní režimy 15/35/43 km/h
maximální stoupání 10° (17,36 %)
baterie Li-Ion 26 Ah, 52 V
dojezd na jedno nabití až 100 km
čas pro plné nabití 11 -12 h
brzdy kotoučové
pneumatiky nafukovací
velikost pneumatik 10" (25,4 cm)
rozměry nášlapu 45 x 19 cm
výška nášlapu (horní) 20 cm
výška nášlapu (spodní) 13 cm
výška řídítek 82 - 118 cm
šířka řídítek 57 cm
osvětlení přední a zadní, automatické brzdové, zadní směrová světla (blinkry), dodatečná přední světla v nášlapu
rozměry koloběžky d121 x š57,5 x v118 cm
rozměry složené koloběžky d124 x š25 x v40 cm 
minimální doporučená výška jezdce 150 cm
nosnost 120 kg
hmotnost 23,7 kg
možnosti nastavení tempomat, start s odrazem/bez odrazu, plynulost rozjezdu, zobrazení rychlosti
další vybavení skládací mechanismus, zobrazení přesného stavu baterie, mechanismus a klíček k uzamčení koloběžky, podsvícený multifunkční displej (napájený centrální baterií), hlasitý elektronický klakson, stojánek, přední a zadní tlumič, blatníky, USB port pro nabíjení mobilního telefonu

 

Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Baterie 26Ah / 52V, Li-Ion
Dojezd 100 km
Maximální rychlost 43 km/h
Maximální stoupání 10 °
Hmotnost 23.70 kg
Výkon motoru 600 W
Velikost kol 10"
Brzdy kotoučové
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1210 x 575 x 1180 cm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!