Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Formující punčochové kalhoty Aries Formvel - černá AKCE

Kvalitní zeštíhlující prádlo, speciální Formvel střih, anticelulitické mikrokapsle, kvalitní a funkční materiál. více


Barva:  černá

Velikost:  S (158/100)

139 Kč

169 Kč s DPH

-18%

ušetříte 30 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Formující punčochové kalhoty Aries Formvel jsou speciální zeštíhlující kalhoty vyrobené z prvotřídních materiálů. Vlákno elastan Lycry je ovíjeno dvojitým ochranným vláknem, které zabraňuje přímému styku elastanu s pokožkou a zvyšuje tak komfort nošení. Speciální Formvel střih zeštíhluje pas, stahuje bříško a boky, zvedá zadeček a zpevňuje horní část stehen. Cesta za krásnější postavou je tak až svůdně rychlá. Díky mikrokapslím jsou kalhoty bohaté na přírodní aktivní složky, které si uchovávají až do 100 a více praní. Formující punčochové kalhoty Aries Formvel neomezují pohyb, netlačí a zachovávají si tvarovou stálost i po mnohonásobném použití. V neposlední řadě mají kalhoty Formvel zdravotní lemy, které nezanechávají otlaky a neomezují krevní oběh v noze. Tyto výborné vlastnosti formujících punčochových kalhot Aries Formvel určitě ocení každá žena, která má ráda komfort a pohodlí.


Technický popis:

  • vysoce funkční a unikátní zeštíhlující kalhoty
  • precizní Formvel střih (zvýšený pas, stahuje bříško, boky, zvedá zadeček a zpevňuje horní část stehen)
  • kvalitní a funkční materiály obsahující aktivní složky
  • zachování vlastností až do 100 a více praní
  • zdravotní lemy
  • anticelulitické mikrokapsle
  • materiál: 78% nylon, 22% lycra
  • barva: černá, béžová
  • určené pro běžné nošení
 

Mikrokapsle Skintex®:
Slimming uvolňují výtažky s anticelulitickým a zeštíhlujícím účinkem. Kofein, výtažek z mořských řas, retinol a vitamín E podporují přirozené odbourávání podkožního tuku. Olej z meruňkových jader, šípkový olej a bambucké máslo hydratují pokožku.

Elastan Lycra:
Elastan Lycra je nejkvalitnější a nejznámější elastanové vlákno s největší možnou životností. Výrobky s přídavkem Lycry jsou elastické, perfektně přilnou k tělu a mají delší životnost. Ženám dodávají pocit komfortu a volnosti.

Ovíjená Lycra:
Holé vlákno elastanu může dráždit citlivou pokožku. Proto jej ovíjíme ochranným vláknem a to dokonce dvojitě. Ovinutí zabraňuje přímému styku elastanu s pokožkou a zvyšuje komfort nošení.

Mikrokaplse Skintex ve vláknech úpletu:
Mikrokapsle jsou napuštěny do úpletu a zafixovány speciálním pojivem. Díky chitosanové skořápce a odstupňované lehké kompresi punčoch je za neustálé mikromasáže vašich nohou zajištěno postupné uvolňování aktivních látek do pokožky. Takto ošetřené punčochy jsou vhodné i pro ženy s citlivou pokožkou.

Tajemství Formvelu:
Tajemství Formvelu
Formující kalhotky a punčochové kalhoty Formvel jsou díky speciálně navrženému sedu s vysokým podílem elastanu Lycra® tvarující problémové partie ženského těla. Zeštíhlují pas a boky zvedají zadeček a zpevňují horní část stehen. Výsledek je okamžitý a opravdu viditelný. Oceníte jej v plesových šatech i v pracovním kostýmku. Právě proto se Formvel stal tajným pomocníkem mnoha žen. 


 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 10. 2. 2014

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

výborné

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!