Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Cyklistický dres s dlouhým rukávem Crussis CSW-060

Unisex cyklistický dres v reflexní barvě a s plně rozepínatelným zipem. Na zádech najdete 3 praktické kapsy na gumu. více


Barva:  černá-fluo žlutá

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Crussis cyklistický dres s dlouhým rukávem je skvělým doplňkem pro jarní a podzimní projížďky, kdy vás přece jenom může občas dostihnout nepříjemný vánek. Určitě pro něj ale najdete uplatnění i v letních měsících! Je vyroben z lehce lesklého materiálu s reflexním potiskem, se kterým vás bude vidět i za nepříznivých podmínek.

Odolná polyesterová tkanina není zateplená, takže výborně ventiluje teplo ven. Přiléhavý střih se zipem po celé délce navíc zajistí maximální pohyb i pohodlí za jízdy. Se 3 kapsami na zádech si pak na výlet můžete vzít to nejdůležitější - jako peněženku, mobil nebo malou svačinku. Díky unisex provedení si dres navíc mohou pořídit cyklisté i cyklistky!


Technický popis:

  • prodyšný materiál a reflexní barva
  • zip rozepínatelný po celé délce
  • unisex provedení
  • 3 zadní kapsy na gumu
  • CRUSSIS logo na hrudi, zádech a rukávech
  • ideální do jarního a podzimního počasí
  • materiál: 100% polyester (Presto)

Tabulka velikostí:

velikost obvod hrudi obvod pasu délka zadního dílu (od krku)
XS 96 cm 72-80 cm 69 cm
S 100 cm 76-84 cm 70 cm
M 104 cm 80-88 cm 71 cm
L 108 cm 84-96 cm 72 cm
XL 112 cm 88-100 cm 73 cm
XXL 116 cm 92-104 cm 75 cm
3XL 120 cm 96-108 cm 77 cm
 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

3

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 8. 9. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Produkt splňuje vše co potřebuji.

Alternativy

Hlídání ceny produktu