Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

B4 Activity

Lehce stravitelná kaše, vhodná před začátkem sportovního výkonu, dodá energii, zasytí, ale nezatíží trávicí trakt. více


Příchuť: 

179 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Chystáte se sportovat? Ale nevíte, co zvolit jako poslední jídlo před zátěží? Vyzkoušejte naši novou lehce stravitelnou kaši B4 ACTIVITY. Díky vyváženému složení, které bylo sestaveno s ohledem na potřeby organismu v zátěži, vám dodá nejen potřebnou energii, ale i vás částečně zasytí, ale nezůstane vám ležet v žaludku.

Kaše B4 ACTIVITY je postavená na vybraných obilovinách (např. ovesné vločky, pohanková kaše, kukuřičná kaše, rýžová mouka) v kombinaci s lehce stravitelnou bílkovinou v podobě syrovátkového proteinového izolátu. Pro zvýšení funkčnosti je navíc obohacena o speciální, postupně se uvolňující sacharid isomaltulózu (Palatinose™), který vám bude užitečným zdrojem energie během fyzické aktivity. Další významnou složkou je lecitin, který je bohatým zdrojem fosfolipidů. Lecitin je nezbytný pro ochranu buněk, neboť je součástí všech buněčných membrán. Podporuje činnost kardiovaskulárního systému, pomáhá organismu odolávat stresu a zlepšuje pozornost. Lecitin také snižuje hladinu cholesterolu v krvi.

Sportovci rozhodně ocení schopnost lecitinu odbourávat tuk z nežádoucích míst, jelikož v organismu pomáhá měnit složité tuky (lipidy) a tuky jednoduché, které pak pracující svaly mohou použít jako významný zdroj energie během fyzické aktivity. Díky lecitinu budete mít více energii pro vaši aktivitu.

B4 ACTIVITY nahradila kaši B4 SPORT, nejen že má inovované složení, které odpovídá nejnovějším poznatků z oblasti sportovní výživy, ale má také novou lahodnější chuť. Dopřejte si před tréninkem chutnou svačinu, která vás pozitivně připraví na výkon.

Je určena pro:

  • doplnění sacharidů a lehce stravitelných bílkovin těsně před sportovním výkonem. Postupné zásobení organismu energií.
  • Isomaltulóza - Palatainose™ – je speciální druhu sacharidu, který vyniká postupnou vstřebatelností a vysokým energetickým potenciálem.
  • Sojový lecitin – je bohatým zdrojem fosfolipidů, pomáhá energetickému metabolismu zlepšuje přeměnu tuků na využitelnou energii.


Příchutě:

  • banán (5 × 60 g)
  • čokoláda (5 × 60 g)


Dávkování:
Kaše B4 ACTIVITY je svým složením vhodná ke konzumaci těsně přes sportovním výkonem a to 30 – 60 minut, dle intenzity fyzické aktivity. Čím intenzivnější aktivita vás čeká (např. závod) volte čas okolo 60 minut a více. Pokud budete aktivitu začínat s pozvolnějším tempem můžete kaši zkonzumovat i 30minut před začátkem. Porci kaše (60 g) zalijte cca 200 ml horké, ne vroucí, vody.

Určeno pro zvláštní výživu, vhodné pro sportovce. S cukrem a sladly. Není určeno pro děti do 3 let! Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotách do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem! Po otevření určeno k okamžité spotřebě. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.



 
Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!