Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánská vyhřívaná vesta W-TEC HEAThim - rozbaleno

Stylová vyhřívaná vesta s dobíjecí baterií. Nízká hmotnost a dlouhá výdrž vyhřívání v oblasti beder a břicha. více


Barva:  černá

Velikost:  XXL

2 419 Kč

s DPH

nebo 4 x 604 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená rozbaleno?

Produkty označené jako "rozbaleno" nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Produkt jako takový je však zcela nový a netrpí žádnou vadou. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží v sekci "rozbaleno" se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Pánská vyhřívaná vesta W-TEC HEAThim má nejen parádní funkci, ale i stylový design! Rovnoměrnou distribuci tepla obstarávají karbonová vlákna, která jsou umístěna na bedrech a na břiše, kde vám příjemně zahřejí ruce ve dvou prostorných kapsách na zip

Lithiovou baterii vyhřívané vesty W-TEC HEAThim s kapacitou 5000 mAh nabijete do plna již po cca 6 hodinách a její výdrž je až 5 hodin! Tři módy umožní každému zvolit si ideální intenzitu ohřívání podle aktuální potřeby nebo podle počasí. Stylový vzhled vesty už je jen takovou pomyslnou třešničkou na dortu, každý přece ocení nejen funkčnost, ale i krásný design této skvělé vesty.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

  • stylová vesta s vyhříváním
  • 3 teplotní režimy
  • rovnoměrná distribuce tepla na bedrech a na břiše (viz obrázek vpravo) 
  • baterie ve vnitřní kapse 
  • snadné ovládání
  • dvě přední kapsy na zip
  • topné těleso: karbonové vlákno
  • baterie: Li-Poly 5000 mAh, dobíjecí
  • módy: bílá (low), modrá (medium), červená (high)
  • výdrž baterie: 5 h (low), 3,5 h (medium), 2,5 h (high)
  • materiál: 100% polyester
  • hmotnost: 475 g (bez baterie), 705 g (s baterií)
  • baterie a nabíječka součástí balení

Velikostní tabulka:

Velikost S M L XL XXL 3XL
Obvod hrudníku 114 cm 116 cm 124 cm 126 cm 130 cm 134 cm
Obvod boků 100 cm 108 cm 112 cm 116 cm 120 cm 122 cm
Šířka ramen 50 cm 51 cm 53 cm 54 cm 56 cm 57 cm
Celková délka 74 cm 75 cm 77 cm 78 cm 79 cm 80 cm


Poznámka: Při čištění vyhřívaného oblečení vždy postupujte dle návodu k použití. Menší znečištění doporučujeme řešit povrchovým čištěním pomocí vlhkého hadříku a malého množství čistícího prostředku. V případě, že je třeba důkladnějšího čištění, postupujte dle návodu. V každém případě bezpečně zaizolujte napájecí kabel. Nikdy oblečení nemyjte se zapojenou baterií.

 

Recenze

Hodnocení: 4

80%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 11. 11. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Škoda, že nehřeje ramena.

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!