Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET800i - rozbaleno

Skvěle vybavený eliptikal, který šetří místo a dokáže se připojit k WiFi! Získáš tak přístup k zábavným i sportovním aplikacím přímo na displeji, které zaručeně obohatí tvůj trénink! více


40 999 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená rozbaleno?

Produkty označené jako "rozbaleno" nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Produkt jako takový je však zcela nový a netrpí žádnou vadou. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží v sekci "rozbaleno" se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Nastavitelná délka kroku, unikátní design, který šetří místo, a hlavně revoluční využití aplikací – to vše nabízí ET800i, super výkonný eliptikal, do kterého se rychle zamiluješ! Jedinečné provedení stroje staví hlavní část rámu do vertikální polohy a trenažer tak zabírá minimum místa bez toho, aniž by tě nějak omezoval. Právě naopak – stroj si můžeš dále přizpůsobit nastavením délky kroku!

Silné zátěžové kolo s magnetickým brzdným systémem poskytuje plynulou změnu zátěže v rámci 16 různých úrovní. Pohyblivá madla lze uchopit několika způsoby, zatímco na fixních madlech pod displejem si můžeš změřit tep. K tomu lze využít i jakýkoliv hrudní pás na nekódované 5kHz frekvenci.

Na barevném 7" dotykovém displeji se rychle zorientuješ a snadno si nastavíš všechny parametry tréninku. Můžeš si pohrát s 12 přednastavenými programy a nastavit si vlastní uživatelský profil hned pro 4 lidi. K dispozici jsou také oblíbené HRC a WATT programy, které automaticky mění zátěž podle zadané cílové tepovky nebo výkonu.

Největším lákadlem je ale zaručeně využití aplikací přímo z ovládacího panelu, bez potřeby smartphonu nebo tabletu! Stačí se přes displej připojit k WiFi a otevřou se ti nevídané obzory. Zpříjemni si trénink sledováním YouTube videí, surfováním po internetu nebo virtuálním během po trasách kdekoliv na světě!
 


Není krok jako krok

Jednou z hlavních výhod eliptického trenažeru ET800i je nastavitelná délka kroku! Podle výšky tvé postavy si délku kroku nastavíš pomocí regulačních koleček na 43 cm nebo 56 cm. Ergonomicky tvarované pedály s odpružením pak přispívají k absolutnímu pocitu pohodlí.

 


Pohodlí za každé situace

Další šikovnou vychytávkou jsou speciálně tvarovaná pohyblivá madla, která nabízejí čtyři možnosti úchytu – 2 vertikální polohy a 2 horizontální. Během tréninku proto můžeš měnit polohu rukou tak, aby to pro tebe bylo co nejpohodlnější. Pokud chceš nechat ruce odpočinout, pod displejem najdeš také fixní madla, která poslouží i jako čidla tepové frekvence. Díky nim můžeš po tréninku například využít funkci Recovery, která vyhodnotí míru zotavení po tréninku.
 

Super funkce a krásný displej

Tento model se také pyšní barevnou dotykovou obrazovkou o úhlopříčce 7", na které budeš mít dokonalý přehled o všech funkcích a programech. V nabídce pak najdeš 12 profilových programů. Určitě si také pohraješ s HRC nebo WATT programem, které jsou cestou k opravdu intenzivnímu tréninku. Do paměti si mohou hned 4 uživatelé uložit svůj vlastní profil, takže nastavování těchto programů bude o to rychlejší. A pokud si budeš chtít na chvíli odpočinout, není to problém - s funkcí Pauza si můžeš udělat přestávku bez ztráty svého pokroku v tréninku.
 


Multimediální vyžití

Nejzajímavější součástí ovládacího panelu je bezpochyby sada aplikací, která je přímo součástí softwaru stroje. Displej totiž běží na operačním systému Android, díky kterému nepotřebujete připojovat stroj k žádnému smart zařízení. Stačí připojit trenažer k WiFi a zvolit aplikaci, na kterou máš zrovna náladu. Během tréninku tak můžeš sledovat YouTube videa, surfovat po internetu, koukat na Netflix, poslouchat oblíbenou hudbu na Spotify nebo vyrazit na virtuální trasy přes Kinomap nebo iRoute.
 

Klíčové vlastnosti:

  • skvěle navržený eliptikal pro intenzivní domácí trénink
  • možnost nastavení délky kroku
  • silné zátěžové kolo s magnetickým brzdným systémem
  • průmyslová ložiska ve všech kloubových spojích
  • systém Android pro využití multimediálních aplikací přímo z ovládacího panelu
  • WiFi připojení
  • ergonomicky tvarované pedály s odpružením
  • unikátní design, který šetří místo
  • široká nabídka přednastavených programů
  • barevný dotykový displej s úhlopříčkou 7"
  • funkce Pauza
  • možnost nabíjení telefonu přes USB port
  • integrované reproduktory
  • 3,5 mm audio zdířka pro připojení sluchátek (platí pro stroje s datem výroby od 2/2020 včetně)
  • na stroji je možné trénovat i bez připojení k WiFi
  • HRC program: stroj automaticky upravuje zátěž tak, aby udržel tepovou frekvenci uživatele v nastaveném rozmezí hodnot
  • WATT program: stroj automaticky upravuje zátěž tak, aby uživatel dosáhl předem nastaveného cílového výkonu
  • počítač zobrazuje: čas, rychlost, otáčky za minutu (RPM), vzdálenost, kalorie, tepovou frekvenci, výkon (watt), zátěž

Technický popis:

hmotnost zátěžového kola 12 kg
ovládání zátěže elektronické
počet stupňů zátěže 16
rozteč nášlapů 13 cm
délka kroku 43 cm / 56 cm
celkový počet programů 15
přednastavené programy 12
uživatelské programy 0
HRC program ano
WATT program ano
manuální program ano
snímače tepové frekvence ano
stojan na tablet ano
držák na lahev ano
přijímač hrudního pásu ano, pro nekódovaný analogový 5kHz signál
doporučujeme Sigma 5kHz (dosah 1 metr, s možností výměny baterie) nebo Polar T34 (dosah 4 m, bez možnosti výměny baterie)
hrudní pás součástí balení ne
transportní kolečka ano
systém vyrovnání nerovností ano
celkové rozměry d126,7 cm x š91,4 cm x v167,5 cm
rozměry balení d129 cm x š56 cm x v88 cm
maximální výška cvičence bez omezení
maximální nosnost 150 kg
hmotnost 85 kg
brzdný systém magnetický
příkon 36W
zdroj napájení síťový adaptér 12V, 3A
kategorie HC (dle EN ISO 20957)
použití domácí

 

Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

23

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 15. 1. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Produkt sa montuje dosť ľahko, je to prehľadne. Pozor, je to ťažký prístroj, preto odporúčam pri montáži dvoch ľudí. Montáž a spojazdnenie trvalo asi 2-2,5hod.

Ja som uz mala eliptikal, taky obycajny, tak toto je oproti tym “obycajnym” typom nebo. Mne zo stareho uz strasne boleli kolena. No po tyzdni pouzivania, tu nepocitujem bolest, mozno kvoli nastavitelnej dlzke kroku. Monitor ma vela funkci, kde si viete nastavit aky typ cvicenia chcete, ulozit si vykony, alebo aj zvolit vlastny styl cvicenia. Moznost pozerat filmy, hudbu je na pristroji top.

Zatiaľ nič.


Parametry

Hmotnost zátěžového kola (kg) 12 kg
Umístění zátěžového kola Vepředu
Délka kroku (cm) 56 cm
Rozteč nášlapů (cm) 6.60 cm
Maximální nosnost (kg) 150 kg
Ovládání zátěže Elektronické
Počet stupňů zátěže 16
Brzdný systém Magnetický
Ložiska v kloubových spojích Naklápěcí kuličková ložiska
Kolečka pro snadné přemístění ano
Systém vyrovnání nerovností podlahy ano
Snímače frekvence tepu v rukojetích ano
Max. výška cvičence Bez omezení
Rozměry po sestavení 127 x 91 x 168
Hmotnost 85 kg
Kategorie využití Domácí
Hrudní pás součástí balení ne
Technologie inCondi On Screen

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!