Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Nepromokavé ponožky DexShell Ultra Flex - Navy

Tenké nepromokavé ponožky s vnitřní vrstvou z bambusových vláken. Skvěle prodyšné a antibakteriální. Délka lehce nad kotník. více


Barva:  Navy

Velikost:  S

670 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Nepromokavé ponožky DexShell Ultra Flex jsou 100% nepromokavé ponožky s délkou lehce nad kotník. Jsou tenké, pružné a velice příjemně se nosí. Nepoznáte, že se jedná o úplně jiné ponožky než ty klasické. Jsou vhodné do teplejších podmínek na lehkou turistiku, kolo nebo běžné nošení, kdy potřebujete udržet vaše nohy v teple a suchu. Bambusová vlákna použitá na vnitřní vrstvu poskytují optimální výkon, zabraňují tvorbě puchýřů a jsou velice příjemné na lidskou pokožku. Díky tomu, že membrána nepropustí vodu a neprofoukne, jsou mnohem lepší než běžné ponožky.


Jak to funguje?

Ponožky DexShell jsou třívrstvé. Mezi vnitřní a vnější vrstvou je nalaminována plně nepropustná membrána Porelle. Ta si poradí i s těmi nejextrémnějšími podmínkami a udrží vaše nohy v suchu. I přes to však ponožky mají stále skvělou prodyšnost a jsou velmi všestranné. Nepotřebujete nepromokavou obuv a na rozdíl od bot je v případě potřeby snadno sbalíte do batohu.



 


Vnitřní vrstvu ponožek DexShell Ultra Flex tvoří kombinace polyamidu a bambusového vlákna. To je známé pro svou skvělou jemnost, antistatické vlastnosti a šetrnost ke kůži. Výborně odvádí vlhkost a je antibakteriální. Nemusíte se tak obávat zápachu ani při dlouhodobém nošení. Díky konstrukci dutých vláken se dobře přizpůsobuje rozdílným teplotám. Vnější vrstva z modalu a polyamidu má za úkol především zajistit odolnost ponožky a chránit nepromokavou membránu vůči poškození.

Nepromokavé ponožky DexShell Ultra Flex si zamiluje řada uživatelů. Pořídit si je můžete místo nepromokavých bot nebo jako pojistku do nich. Jsou lehké a snadno je přenesete v batohu. Udrží nohy v suchu a vy se tak vyhnete puchýřům z dlouhého chození s mokrýma nohama.


Technický popis:

  • 100% nepromokavé ponožky
  • výška lehce nad kotníky
  • prodyšné
  • větruodolné
  • antibakteriální vlastnosti zamezující vzniku zápachů
  • membrána Porelle - 100% nepromokavá, pružná, odolná a prodyšná
  • vnitřní materiál: bambusová vlákna (60 %), polyamid (40 %)
  • vnější materiál: polyamid (98 %), elastan (2 %)
  • vhodné do teplejších podmínek
  • vhodné pro lehkou turistiku, běh, cyklistiku nebo běžné nošení

Velikostní tabulka:

Velikost S M L XL
EU 36 - 38 39 - 42 43 - 46 47 - 49
US 4 - 6 6.5 - 9 9.5 - 12 12.5 - 14.5
cm 22 - 24 24 - 26 26 - 28 28 - 30


Pro maximální životnost ponožek doporučujeme ruční praní. Ponožky je však možné prát v pračce s šetrným pracím programem a teplotou max. 40 °C. Ponožky se nesmí pokládat na přímý zdroj tepla (radiátor, krb apod.), mohlo by dojít ke spečení či odlepení jednotlivých vrstev. Ponožky sušte okapáním. Nejprve je nechte uschnout z vnitřní strany, poté je převraťte a usušte je z vnější strany.

 

Recenze

Hodnocení: 4

80%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 16. 7. 2021

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Jsem spokojená, skutečně nepromoknou.


Parametry

Použití Jaro, Léto, Podzim
Materiál vnější Elastan, Polyamid
Materiál vnitřní Bambusové vlákno, Polyamid
Střih střední
Vlastnosti antibakteriální, nepromokavé

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!