Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Verticon inSPORTline Profi

Profesionální lezecký trenažer s vysokou nosností, nastavitelnou zátěží a programem pro intervalové tréninky! Má tichý chod a navíc ho využijete i jako stepper! více


97 990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Verticon inSPORTline Profi je super stroj do každého fitka či posilovny! Tento unikátní lezecký trenažer totiž představuje skvělý způsob, jak efektivně zapracovat na fyzičce, koordinaci i posílení svalů! Simuluje šplhání do výšky, což je pohyb, kterým zapojíte téměř všechny svalové skupiny. Díky postranním úchopům je také možné využít trenažer jen jako stepper a střídat tak posilování celého těla s intenzivním tréninkem nohou!

Intenzitu cvičení si určujete sami, podle toho, jak rychle se pohybujete. Pokud hledáte ještě větší výzvu, můžete si odpor navýšit pomocí regulačního kolečka. A aby toho nebylo málo, na kompaktním ovládacím panelu si můžete nastavit i několik programů, včetně vlastního intervalového programu. Díky magnetickému brzdnému systému je chod trenažeru krásně tichý a plynulý a při tréninku nedochází k žádným nárazům. Konstrukce je navíc nakloněna do 75° úhlu takže cvičíte v poloze, která odlehčuje vašim kloubům.

Protože každý uživatel může mít jinou výšku a proporce, lze nastavit polohu úchopů hned do 4 různých výšek. A pokud budete chtít stroj po tréninku přesunout na úplně jiné místo, máte tu od toho praktická kolečka!

Intervalový trénink

Největší výhodou tohoto lezeckého trenažeru je, že na něm lezení vůbec simulovat nemusíte! Díky pohodlným postranním opěrám můžete nechat ruce odpočinout a soustředit se jen na šlapání. Při zapojení rukou ale zažijete super intenzivní kardio trénink, kterým posílíte všechny svalové skupiny. Na displeji si navíc můžete nastavit intervalový trénink - zadejte délku intervalu a vzdálenost a máte postaráno o pořádný workout!

Plynulá práce se zátěží

Díky magnetickému brzdnému systému je chod stroje tichý a plynulý. I při tom nejintenzivnějším tréninku tak můžete spoléhat na hladký a ničím nerušený pohyb. Zátěž můžete plynule nastavit pomocí velice citlivého regulačního kolečka. Zátěž je připojená na pevné lanko, které při pohybu nevytváří téměř žádný hluk.

Vhodný pro každý typ postavy

Každý má jiné tělesné proporce a u strojů jako Verticon Profi je důležité na tento fakt brát ohled. Díky jednoduchému šroubovacímu mechanismu si proto přizpůsobíte výšku úchopů podle výšky vlastní, a to v rozmezí 4 úrovní po 10 cm. Výhodou jsou také prostorné pedály s ložisky, které kopírují sklon vašeho chodidla. Výsledkem je přirozený pohyb i během namáhavého tréninku.

Efektivní trénink, který je šetrný na klouby

I když Verticon na první pohled vypadá jednoduše, nevyplatí se ho podceňovat! Díky prakticky neomezené intenzitě cvičení je jako stvořený pro intervalové tréninky, na rozdíl od jiných typů strojů ale nezatěžuje vaše klouby. Kromě hubnutí vám také pomůže vylepšit koordinaci a vytrvalost a posílit prakticky celé tělo. Toho všeho dosáhnete naprosto přirozeným pohybem!

 

Klíčové vlastnosti:

  • vertikální lezecký trenažer pro profesionální využití
  • pro efektivní spalování kalorií a posílení klíčových svalových skupin
  • díky postranním madlům ho lze využít i jako stepper
  • simuluje pohyb šplhání
  • tichý a plynulý chod
  • 4 nastavitelné výšky úchytů
  • plynulá regulace zátěže
  • možnost sklopení postranních madel
  • velké pedály
  • transportní kolečka
  • systém pro vyrovnání nerovnosti podlahy
  • computer zobrazuje: čas, rychlost, vzdálenost, kalorie, interval, kadence, tepová frekvence

Technický popis:

brzdný systém magnetický
ovládání zátěže manuální
počet stupňů zátěže plynulá regulace zátěže
sklon 75°
manuální program ano
počet programů 3
přijímač hrudního pásu ano
hrudní pás součástí balení ne
transportní kolečka ano
systém vyrovnání nerovností ano
celkové rozměry v237 cm x š92 cm x d126 cm
rozměry balení 243 x 60 x 94 cm
maximální nosnost 170 kg
hmotnost 170 kg
zdroj napájení 2x AA baterie
kategorie SC (dle EN 957)
použití profesionální, domácí


Video

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!