Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámská ikonická sportovní podprsenka Nebbia Power Your Hero 535 - Peach

Stylová podprsenka z flexibilního a přizpůsobivého materiálu s neodmyslitelnou NEBBIA gumou, se kterou vás nikdo nepřehlédne! více


769 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Jednoduchý crop top Nebbia Power Your Hero, je dokonalým must-have kouskem do vašeho šatníku. Díky příjemnému flexibilnímu materiálu, čistým liniím a minimalistickému designu se perfektně hodí úplně ke všemu a využijete ho jak na tréninky, tak i pro svůj volný čas.

Materiál je pevný a přizpůsobivý, navíc crop střih zvýrazní vaši postavu a širší ramínka nechají vyniknout dekolt a ramena. Neodmyslitelná  guma s logem NEBBIA pomáhá držet top vždy na svém místě i během náročného kardia (na vnitřní straně gumy najdete malá silikonová "N").

Celý vzhled podprsenky doplňuje promyšlený detail na zádech, se kterým zaujmete každého! 


Technický popis: 

  • pevný elastický materiál
  • crop střih
  • hrubší a širší NEBBIA ramínka
  • originální prokládaný design na zádech ve tvaru kapky
  • neodmyslitelná NEBBIA guma s malými protiskluzovými "N" na vnitřní straně
  • dvojité prošití vpředu
  • složení: 80% polyamid, 20% elastan


Velikostní tabulka: 

Velikost Obvod hrudníku Obvod pasu
XS 80 – 84 cm 54 – 58 cm
S 84 – 88 cm 58 – 62 cm
M 88 – 92 cm 62 – 68 cm
L 92 – 96 cm 68 – 74 cm
XL 96 – 102 cm 74 – 80 cm

 

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!