Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Trekingové elektrokolo 4EVER Mercury AL-Trek 4.0 - 2.jakost

Moderní trekingové elektrokolo, výkonný středový motor, integrovaná baterie Samsung s vysokou kapacitou, vzduchem odpružená vidlice, kvalitní komponenty, bohatá výbava. více


Velikost rámu:  21"

44 990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: mírně použito, kosmetické vady

Trekingové elektrokolo 4EVER Mercury AL-Trek je krásné elektrokolo s integrovanou baterií o vysoké kapacitě 17,5 Ah. Díky té vás tento model doveze až 150 km daleko. Středový motor Bafang o výkonu 250 W zaručuje skvělé jízdní vlastnosti, výborné vyvážení kola a bezproblémovou jízdu i v prudkých kopcích. Motor dosáhne rychlosti až 25 km/h, ve které se pro Vaši bezpečnost výpomoc vypne. Všechny důležité informace jako je stav baterie nebo ujetá vzdálenost přehledně zobrazuje displej, který zároveň disponuje USB konektorem. Pomocí toho můžete napájet osvětlení, navigaci, nebo si třeba dobít mobilní telefon. Trekingové elektrokolo 4EVER Mercury AL-Trek je osazeno vzduchem odpruženou vidlicí Suntour NCX-D AIR, řazením s 9 převody, kotoučovými brzdami a dalšími kvalitními komponenty značky Shimano a plášti Impac Tourpac. Ve výbavě nechybí nic, co na jakékoliv vyjížďce můžete potřebovat - blatníky, zadní nosič nebo pevný stojan. V líbivé kombinaci modré barvy s černými prvky najdou zalíbení zejména pánové.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:


Technický popis:

Rám Alu 6061
Motor Bafang MaxDrive 250 W, středový
Baterie Samsung, 17,5 Ah / 630 Wh
Dojezd až 150 km 
Měnič SHIMANO Deore RD-M591 9SPD
Řazení SHIMANO Alivio SL-M4000, páčkové
Převody 9 převodů
Vidlice SR SUNTOUR NCX-D AIR RLO, odpružená
Brzdy SHIMANO DISC MT201, kotoučové
Pláště IMPAC Tourpac
Ráfky MACH1 210, 28"
Náboje QUANDO DISC
Řídítka 4EX sand blasted
Představec 4EX sand blasted
Sedlovka 4EX sand blasted
Sedlo Selle Royal
Výbava Blatníky, zadní nosič, stojan, osvětlení
Hmotnost 24,2 kg
Velikosti rámu 17", 19", 21"


Pozor: Z výroby je omezení rychlosti nastaveno na 25 km/h tak, aby splňovalo normy pro provoz elektrokol na pozemních komunikacích. Při překročení této rychlosti se asistence pomocí motoru automaticky vypne. I když lze u některých značek rychlostní limit přenastavit na vyšší hodnotu, je třeba si uvědomit, že v takovém případě již elektrokolo příslušné normy nesplňuje a nesmí být použito k jízdě na pozemních komunikacích!


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, mimořádně úzké bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, používání ekonomického jízdního režimu (pokud takovým kolo disponuje), hmotnost cyklisty pod 70 kg.

 

Parametry

Model motoru Bafang MAX Drive, centrální pohon
Baterie 17,5 Ah/630 Wh, Samsung Integrated
Velikost kol 28"
Počet převodů 9
Dojezd 150 km
Výkon motoru 250 W
Materiál rámu Hliník
Brzdy Kotoučové
Rám Alu 6061
Odpružená vidlice ano
Pohon centrální
Vidlice SR SUNTOUR NCX-D AIR RLO
Zadní brzda SHIMANO BR-MT201
Přední brzda SHIMANO BR-MT201
Zadní náboj QUANDO DISC
Přední náboj QUANDO DISC
Zadní plášť Impac Tourpac
Přední plášť Impac Tourpac
Řazení SHIMANO ALIVIO SL-M-M4000 9SPD
Přehazovačka SHIMANO DEORE RD-M591 9SPD
Převodník BAFANG Maxdrive 44T
Kazeta Shimano CS-HG400, 11-34T
Řetěz SHIMANO CN-HG53
Přední ráfek MACH1 210
Zadní ráfek MACH1 210
Brzdové páky SHIMANO BL-MT201
Pedály UNION SP-600
Řídítka 4EX sand blasted
Představec 4EX sand blasted
Sedlo Selle Royal
Sedlovka 4EX sand blasted
Blatníky ano
Typ elektrokola Trekingová
Motor Bafang
Hmotnost 24.20 kg
Rok 2019

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!