Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Práškový koncentrát Nutrend Long Core 80

Novinka mezi širokospektrálními proteinovými suplementy pro nárůst čisté svalové hmoty. více


Příchuť:  vanilka

890 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Unikátní anabolický komplex vybraných zdrojů bílkovin s efektem postupného vstřebávání. Zdroje proteinů pro přípravu LONG CORE 80 byly vybrány s ohledem na jejich nejvyšší kvalitu. Protein navíc obsahuje optimální spektrum aminokyselin, které jsou potřebné pro organismus sportovce v zátěži. LONG CORE 80obsahuje 80 % bílkovin v každé dávce. Díky postupné vstřebatelnosti je ideálním proteinem v době, kdy vás čeká delší doba bez příjmu potravy. LONG CORE 80je významným zdrojem BCAA, v každé dávce naleznete 7 g těchto větvených esenciálních aminokyselin. BCAA jsou zodpovědné za ochranu svalů a za rychlost regenerace po ukončení tréninku.

Základem LONG CORE 80 jsou vybrané zdroje bílkovin, a to jak rychlé, tak pomalé, aby bylo maximálně efektivně dosaženo postupného vstřebávání aminokyselin do organismu - syrovátkový proteinový koncentrát (WPC), syrovátkový proteinový izolát (WPI), kaseinát vápenatý, izolát mléčných bílkovin. Vše jsme ovšem upravili do takového poměru, který přesně odpovídá požadavkům pravidelně trénujících silových sportovců.

LONG CORE 80 je určen pro: všechny sportovce, kteří usilují o nárůst kvalitní čisté hmoty. Svým složením je vhodný pro použití v průběhu dne místo svačiny..Díky postupnému vstřebávání vám vydrží déle než čistě syrovátkový protein.

LONG CORE 80 můžete tedy použít i v situacích, kdy vás čeká delší období bez příjmu potravy (lačnění) a vy se chcete vyhnout devastaci svalové hmoty.
Širokospektrální proteinový suplement – WPC, WPI, kaseinát vápenatý, MPI
Vysoký obsah bílkovin 78 – 79 % v každé dávce
Vysoký obsah BCAA v každé dávce - 7 g
Vynikající chuť, výborná rozmíchatelnost

Doporučené dávkování:
Jedna porce = 40 g (2x odměrka) na 180 ml vody.
Každá dávka obsahuje 31 g čistých bílkovin.
V závislosti na denní potřebě bílkovin konzumujte 1 - 3 porce denně, mezi jídly.

Příchutě:
čokoláda + kakao
vanilka

Balení:
1000 g




 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!