Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka inSPORTline Skootie Pro 8" se sedlem - modrá

Skládací elektrokoloběžka s pohodlným sedátkem a odpružením na obou kolech. více


Barva:  černá

15 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 3 997 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrokoloběžka inSPORTline Skootie Pro je skvělým pomocníkem pro cesty do práce, města, na nákup či do školy, ale užijete si s ní spoustu zábavy i při obyčejných projížďkách a na dalších výletech. Koloběžka samotná i přes svůj vysoký výkon váží především díky lehkému hliníkovému rámu a několika rychlými pohyby ji navíc snadno složíte či rozložíte do připraveného stavu. Přenášení a skladování tak nebude představovat velký problém. Maximální rychlost koloběžky je 35 km/h. Při doporučené maximální zátěži 120 kg si snadno poradíte i s 15% stoupáním. Ani prudké kopce tak nebudou překážkou. Bezkartáčový motor umístěný v zadním kole navíc nevyžaduje prakticky žádnou údržbu.

 

O dlouhý dojezd až 40 km se stará lithiová baterie o kapacitě 13 Ah. S jedním nabitím, které na plnou kapacitu trvá 6-8 h, tak zvládnete hned několik cest. Koloběžka je pojízdná i bez využití motoru, takže i v případě vybití na místo dorazíte. Baterie je umístěna přímo v nášlapu koloběžky, takže při jízdě nijak nepřekáží a ani vzhledově nepůsobí rušivým dojmem. Nabíjí se standardní kompaktní nabíječkou, kterou budete moci nosit kamkoliv s sebou.

Elektrická koloběžka inSPORTline Skootie Pro je vhodná i pro děti od přibližně 10 let. Řídítka lze totiž nastavit v rozmezí 94 až 124 cm, takže se pohodlně svezou děti i dospělí. Na přehledném podsvíceném displeji si můžete zobrazit všechny potřebné údaje jako aktuální rychlost, stav baterie, ujetou vzdálenost na aktuální trase nebo celkově ujetou vzdálenost. Navíc je na zadní straně displeje umístěn USB port, díky kterému můžete z baterie koloběžky nabíjet například mobilní telefon.

 

 

Koloběžka s elektromotorem inSPORTline Skootie Pro je skvěle vybavena. Hlavní výhodou je odpružené, komfortní a široké sedlo s nastavitelnou výškou, jaké můžete znát například z městských kol. 8" kola (přední nafukovací, zadní bezdušové) s kvalitními plášti v kombinaci s odpružením na obou osách pak zaručují maximálně hladkou jízdu a ty nejlepší jízdní vlastnosti. Výkon koloběžky bezpečně krotí i v nejvyšších rychlostech spolehlivá zadní bubnová brzda.

Dalším důležitým bezpečnostním prvkem je osvětlení. Skootie Pro disponuje předním i zadním centrálním světlem napojeným na baterii a nechybí ani brzdové světlo, které se rozbliká automaticky ihned po stisknutí brzdy. Aby ovšem za zhoršených světelných podmínek byla zajištěna co nejvyšší bezpečnost, koloběžka je navíc vybavena ještě dalšími světly, která jsou efektně, ale zároveň decentně a rafinovaně umístěna v rámci nášlapu, díky čemuž pak nepůsobí rušivým dojmem. Výbava také zahrnuje dvojici blatníků, kterou v nepříznivých podmínkách jistě oceníte. Rozměrný nášlap umožní každému najít si pohodlný postoj při jízdě i na delších trasách. Komfortu napomáhají i široká řídítka s ergonomicky tvarovanými gripy z měkké gumy.

 

 

Vyrážíte na delší výlet? Využijte tempomat. Stačí, pokud necháte koloběžku chvíli jet stejnou rychlostí a tempomat se automaticky aktivuje. Můžete pak pustit plynovou páčku a věnovat se jízdě. Při brždění dojde k vypnutí tempomatu. Pokud nechcete tempomat vůbec používat, je možné jej deaktivovat v menu koloběžky.

Koloběžka se nerozjede sama od sebe tím, pokud nechtíc zavadíte o plynovou páčku. Počká na to, až jí uvedete sami do pohybu odrážením od země, podobně jako na klasické koloběžce. Pokud se ovšem chcete rozjíždět s dopomocí motoru hned z místa, není problém - lze to nastavit v menu displeje. V takovém případě zde můžete také upravit, zda takový rozjezd má být plynulého nebo agresivnějšího rázu.

Tento trendový dopravní prostředek si zamilují nejen dospělí pro rychlé přesuny a výlety, ale i děti pro aktivně strávený čas na čerstvém vzduchu a milovníci rychlé jízdy.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu hliník
výkon motoru 500 W
typ motoru bezkartáčový
maximální otáčky motoru 1200/min
maximální točivý moment 9,5 Nm
rychlostní režimy 20/25/35 km/h
maximální stoupání 8,5° (15 %)
baterie Li-Ion 13 Ah, 48 V
dojezd na jedno nabití 40 km (při maximální rychlosti do 25 km/h a hmotnosti uživatele do 70 kg)
čas pro plné nabití 6 - 8 h
brzdy zadní bubnová
pneumatiky přední nafukovací, zadní bezdušové
velikost pneumatik 8" (20,3 cm)
maximální nahuštění 2,5 bar / 36 psi
rozměry nášlapu 67 x 18,5 cm
výška nášlapu (horní) 20 cm
výška nášlapu (spodní) 15 cm
výška řídítek (od země) 94 - 124 cm
šířka řídítek 57 cm
výška sedla (od nášlapu) 43 - 58 cm
osvětlení přední a zadní centrální světlo, přední a zadní světla v nášlapu, automatické brzdové
rozměry koloběžky 113 x 57 x 124 cm
rozměry složené koloběžky (včetně sedla) 113 x 26 x 38 cm
minimální doporučená výška jezdce 130 cm
nosnost 120 kg
hmotnost 13,5 kg (bez baterie), 17,7 kg (s baterií), 19,9 kg (s baterií a sedlem)
možnosti nastavení tempomat, start s odrazem/bez odrazu, plynulost rozjezdu
další vybavení odpružené sedlo, skládací mechanismus (včetně madel řídítek), multifunkční podsvícený displej (napájený centrální baterií), stojánek, přední a zadní tlumič, blatníky, USB port pro nabíjení mobilního telefonu


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.

 

Recenze

Hodnocení: 4.9

98%

zákazníků doporučuje

7

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 11. 11. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

E-koloběžku jsem párkrát vyzkoušel (mám ji teprve chvíli) Jsem nadmíru spokojen. Hlavně s tím, že není "loudal". Jízda je svižná a ovládání "plynu" páčkou jednoduché, řekl bych i lepší než rolovat madlo.

Zatím s obchodem řeším nedosednutí příční osky do lůžek při rozložení koloběžky (mohl by to být možná problém z výroby, nebo mé špatné montáže). Jinak suprový výrobek, plně vhodný do města a na rovné terény.


Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 130 cm
Baterie 13Ah / 48V, Li-Ion
Dojezd 40 km
Maximální rychlost 35 km/h
Maximální stoupání 8.50 °
Hmotnost 17.70 kg
Výkon motoru 500 W
Velikost kol 8"
Brzdy zadní bubnová
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1130 x 570 x 1240 mm
Typ kol nafukovací + bezdušové
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne
Sedlo ano

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!