Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrokoloběžka Mamibike EASY 26/20" s rychlonabíječkou 2020 - černo-bílá

Stylová elektrokoloběžka na delší výlety, na které ani nepoznáte, že má motor! Velká kola, rychlá jízda a skvělý zážitek! více


Barva:  černo-bílá

33 900 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

S elektrickou koloběžkou Mamibike EASY se vyřádíte na silnici i v terénu a skoro nikdo nepozná, že je poháněna motorem! Baterie je totiž integrovaná do nášlapu tak, aby nenarušovala jednolitý design rámu. Při bližší prohlídce zjistíte, že do náboje předního kola je integrovaný lehký motor. Je osazený robustní planetovou převodovkou a volnoběžkou, díky které koloběžka neklade odpor, když se na ní rozjedete bez elektrické dopomoci. S 10 Ah baterií urazíte až 30 km - samozřejmě s ohledem na to, jak to vypadá s terénem a vaší hmotností. Velkou výhodou je také 4A rychlonabíječka, která plně dobije baterii už za 2-3 hodiny!

Motor nastartujete otáčivým prvkem v rukojeti. Stupeň asistence si pak můžete jednoduše navolit na LCD displeji, stejně tak jako si určit maximální rychlost. Na výběr máte z 5 stupňů asistence, podle toho, jak moc chcete při odrážení pomoct. Stočíte-li rukojeť naplno, nemusíte se odrážet vůbec a místo toho si užít rychlou a pohodovou jízdu! S Mamibike EASY si můžete vyjet na výlet po okolí nebo si urychlit cestu na nákupy. Prostřídejte odrážení s rychlou a plynulou jízdou a užijte se ten zážitek!

Stojánek není součástí koloběžky, je ale možné ho od dodavatele objednat.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu ocel
vidlice MTB 26", pevná ocelová
výkon motoru 250 W
typ motoru 36V/250W, bezkartáčový s volnoběžkou
maximální rychlost 25 km/h (snímač rychlosti přímo v motoru)
rychlostní režimy 5
baterie Li-Ion 10 Ah/36V, integrovaná do nášlapu, hmotnost 2,9 kg
nabíječka 4A
dojezd na jedno nabití 25-30 km
čas pro plné nabití 2,5-3 hod
brzdy ráfkové brzdy Alu V-brake, páky Al
pneumatiky přední SCHWALBE CX COMP 26*2,00, zadní 20*1,75
ráfky dvoukomorové REMERX
velikost pneumatik 26", 20"
představec BASIC 25,4/80 mm Fe
výška nášlapu (horní) 90 - 105 mm (bez zatížení)
výška nášlapu (spodní) 60 - 75 mm (bez zatížení)
rozměry koloběžky d174 x š70 x v108 cm
rozměry složené koloběžky ***
minimální doporučená výška jezdce 145 cm
nosnost 130 kg
hmotnost 18 kg
další vybavení LCD displej S800


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.


Video


Parametry

Maximální nosnost 130 kg
Minimální doporučená výška jezdce 145 cm
Kapacita baterie 10000 mAh
Dojezd 30 km
Maximální rychlost 25 km/h
Hmotnost 18 kg
Výkon motoru 250 W
Velikost kol 26"+20"
Brzdy přední čelisťová, zadní čelisťová
Řízení plynová rukojeť
Rozměry 1740 x 700 x 1080 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v předním kole
Velikost předního kola 26 ʺ
Rekuperace ne
Velikost zadního kola 20 ʺ
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!