Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Koloběžka Galaxy Trifid - zelená

Koloběžka s nafukovacími koly pro dospělé i starší děti, skvělé jízdní vlastnosti, vhodná do města i do mírného terénu. více


Barva:  zelená

3 490 Kč

s DPH

nebo 4 x 872 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Koloběžka Galaxy Trifid je vhodná pro všechny milovníky sportu a zdravého životního stylu. Díky své velikosti, délce a možnosti výškově nastavit řídítka je vhodná pro dospělé i pro starší děti (od cca 145 cm výšky). Koloběžka je ideální i pro jízdu na delší vzdálenosti. Nafukovací pneumatiky o rozměrech 20" a 16" a pevný rám jsou ideální pro rychlou a bezpečnou jízdu. Koloběžku tak lze používat jak na asfaltu ve městě či na cyklostezkách, tak například na polních cestách a v mírném terénu. Čelisťové brzdy  s vynikajícím brzdným účinkem na obou kolech jsou zárukou bezpečnosti.

Ergonomicky tvarovaná madla se dobře drží a z dalšího vybavení přijde vhod například příprava na držák lahve nebo stojánek umístěný pod nášlapem. Koloběžku tak nemusíte pokládat na zem a riskovat poškrábání laku. Nášlapná plocha je dostatečně prostorná i pro stání sounož a pohodlnou jízdu. Dlouhé trasy bez větší únavy zvládnete i díky nízko položenému nášlapu. Odrážení od země vám půjde jedna radost. Koloběžka Galaxy Trifid je zkrátka zárukou zábavy pro celou rodinu i pohodlné přepravy po městě a mimo něj.


Technický popis:

Rám Hi-Ten ocel
Nosnost 100 kg
Minimální doporučená výška jezdce 145 cm
Vidlice Hi-Ten ocel
Kola 20"/16"
Brzdy V-Brake, čelisťové
Hmotnost 10,1 kg
Délka 151 cm
Délka stupátka 33,3 cm
Výška řídítek 91 - 97 cm
Šířka řídítek 64 cm
Výška nášlapu 9 cm
Světlá výška 6 cm
Další vybavení příprava pro držák láhve, stojánek

 

Parametry

Typ koleček Nafukovací
Rám Ocel
Brzdy Čelisťová
Maximální nosnost 100 kg
Minimální doporučená výška jezdce 145 cm
Velikost předního kola 20 ʺ
Velikost zadního kola 16 ʺ
Hmotnost 10.10 kg
Výška řidítek 91-97 cm
Nastavitelná výška řidítek ano

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!