Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámské crossové elektrokolo 4EVER Marianne AC-Cross - model 2020

Výborně vybavený crossový e-bike pro dámy s vysokokapacitní baterií a dlouhým dojezdem! S kvalitními Shimano komponenty a špičkovými plášti se v terénu neztratíte! více


46 990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Užijte si skvěle vybavený e-bike do terénu i na silnici a přímo stvořený na dlouhé vyjížďky! 4EVER Marianne AC-Cross se totiž pyšní plně integrovanou baterií o kapacitě 17,5 Ah a středovým pohonem Bafang MaxDrive, což znamená, že rám je skvěle vyvážený. Navíc je jeho geometrie výborně přizpůsobena dámské postavě. K dispozici jsou velikosti rámu 16" a 18", takže si vybere cyklistka každé postavy. V závislosti na terénu a stylu jízdy vás kolo díky vysokokapacitní baterii doveze až 150 km daleko!

Kolo se také pyšní odpruženou vidlicí SR Suntour NEX RLO, řazením a přehazovačkou Shimano Acera a špičkovými plášti Impac Tourpac. O bezpečnou jízdu se pak postarají spolehlivé kotoučové brzdy Shimano. Na cestě vám tak nebude nic chybět! Stačí nasednout a vyrazit za dobrodružstvím!


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:


Technický popis:

Rám Alu 6061
Motor Bafang MaxDrive M420, 250 W, středový
Baterie DLG 17,5 Ah/630Wh, 36V
Dojezd až 150 km 
Měnič SHIMANO Acera RD-M360 8SPD
Řazení SHIMANO Acera SL-M360, páčkové
Převody 8
Vidlice SR SUNTOUR NEX RLO, odpružená
Brzdy SHIMANO DISC MT201, kotoučové
Pláště IMPAC Tourpac
Ráfky MACH1 630, 28"
Náboje Shimano M35
Řídítka 4EX sand blasted
Představec 4EX sand blasted
Sedlovka 4EX sand blasted
Sedlo Selle Royal
Hmotnost 23,2 kg
Velikosti rámu 16", 18"


Pozor: Z výroby je omezení rychlosti nastaveno na 25 km/h tak, aby splňovalo normy pro provoz elektrokol na pozemních komunikacích. Při překročení této rychlosti se asistence pomocí motoru automaticky vypne. I když lze u některých značek rychlostní limit přenastavit na vyšší hodnotu, je třeba si uvědomit, že v takovém případě již elektrokolo příslušné normy nesplňuje a nesmí být použito k jízdě na pozemních komunikacích!


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, mimořádně úzké bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, používání ekonomického jízdního režimu (pokud takovým kolo disponuje), hmotnost cyklisty pod 70 kg.

 

Parametry

Model motoru Bafang MAX Drive, centrální pohon
Baterie 17,5 Ah/630 Wh, Integrovaná
Velikost kol 28"
Počet převodů 8
Dojezd 150 km
Výkon motoru 250 W
Displej Bafang DP C18
Materiál rámu Hliník
Brzdy Kotoučové
Rám Alu 6061
Odpružená vidlice ano
Pohon centrální
Vidlice SR SUNTOUR NEX RLO
Zadní brzda SHIMANO BR-MT201
Přední brzda SHIMANO BR-MT201
Zadní náboj Shimano FH-M35
Přední náboj Shimano HB-M35
Zadní plášť Impac Tourpac
Přední plášť Impac Tourpac
Řazení SHIMANO ACERA SL-M360 8SPD
Typ řazení páčkové
Přehazovačka SHIMANO ACERA RD-M360 8SPD
Převodník BAFANG Maxdrive 44T
Kazeta SHIMANO CS-HG31 11-32
Řetěz KMC Z72
Přední ráfek MACH1 630 DISC
Zadní ráfek MACH1 630 DISC
Brzdové páky SHIMANO BL-MT201
Pedály UNION SP-600
Řídítka 4EX sand blasted
Představec 4EX sand blasted
Sedlo Selle Royal
Sedlovka 4EX sand blasted
Typ elektrokola Crossová
Motor Bafang
Hmotnost 23.20 kg
Rok 2020

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!