Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Jóga podložka inSPORTline Sunshine - 2.jakost AKCE

Měkká a pohodlná podložka, komfortní semišový svršek, protiskluzový povrch na spodní straně, vhodná pro cvičení aerobiku nebo jógy, kvalitní materiál, snadná údržba. více


Barva:  modrá

549 Kč

1 490 Kč s DPH

-63%

ušetříte 941 Kč

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: kosmetické vady, nové

Jóga podložka inSPORTline Sunshine je pohodlná cvičební pomůcka s atraktivním designem v orientálním stylu. Je vyrobena z kvalitního a robustního gumového materiálu. Ten se snadno udržuje, je odolný a zároveň zajišťuje protiskluzové vlastnosti spodní strany.

Podložka je díky tomuto materiálu i dostatečně tuhá a "těžká", a tak se na podlaze při cvičení neshrnuje, nekroutí nebo neroluje. Na svrchní straně ovšem nalezneme komfortní semišovou textilii, která připomíná myší kožíšek. Povrch je tak měkký, velmi příjemný na dotek, a tak je zaručeno maximální pohodlí. Síla 4 mm je ideální především tam, kde je kladen důraz na stabilitu a rovnováhu.

Díky těmto vlastnostem je podložka inSPORTline Sunshine oblíbená nejen u příznivců jógy a pilates, ale také aerobicu a dalších pohybových aktivit. S touto podložkou se tak můžete těšit nejen na každý další pozdrav slunci!


Technický popis:

  • pohodlná a měkká cvičební podložka
  • vhodná na jógu, aerobic, pilates a další typy cvičení
  • snadno omyvatelná
  • dlouhá životnost
  • atraktivní grafický motiv
  • protiskluzový povrch na spodní straně
  • rozměry: 183 x 61 cm
  • tloušťka: 4 mm
  • materiál: semišová tkanina (svrchní část), přírodní kaučuk
  • hmotnost: 2,1 kg

 

Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

16

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 26. 8. 2019

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Velice prijemny povrch

Neklouze pri cviceni

Je dlouha a akorat mekka

Krasne se rozdelava netrpi pametovym efektem

Kaucukova je proste tezsi, ale za ten komfort to stoji

Nedodava se s popruhem na rameno, to u teto cenove relace by melo byt samozrejme

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!