Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Moto helma Nolan N100-5 Consistency N-Com P/J - Flat Black-Bronze AKCE

Všestranná přilba s maximem pohodlí a technické propracovanosti, P/J homologace, nejlepší výklopný systém Dual Action, AirBooster ventilace, nastavitelný Pinlock. více

  • Doprava zdarma

Barva:  Flat Black-Bronze

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

10 890 Kč

12 270 Kč s DPH

-11%

ušetříte 1 380 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 2 722 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Zboží Vám doručíme zcela zdarma.

  • Bojíte se, že Vám koloběžka při delším používání nevydrží? U nás se bát nemusíte. Na vybrané koloběžky s pevným rámem poskytujeme rozšířenou záruku 5 let. O kvalitě našich koloběžek nepochybujeme. U vybraných přileb LS2 (FF399 Valiant, FF900 Valiant II, FF313 Vortex, MX471 Xtra, MX470 Subverted, FF327 Challenger) nabízíme záruku 5 let - na zboží které nebylo poškozeno vlastním zaviněním či neúměrně zatěžováno.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

N100-5 Consistency je oblíbená verze výklopné přilby od značky Nolan. Technologická propracovanost je doprovázena sportovně elegantním vzhledem. Helma má dvojí P/J homologaci, takže v silničním provozu ji můžete použít buď s otevřeným bradovým chráničem (konfigurace J) nebo s uzavřeným (konfigurace P).

Nolan N100-5 Consistency je všestranná přilba s vynikajícím komfortem.

 

Klíčové vlastnosti:

Ultraširoké hledí
Velice široké hledí vyrobené z Lexanu, které je odolné proti poškrábání, vám umožní rozšířený pohled, což mimo jiné velice zvyšuje aktivní bezpečnost.

Pinlock®
Patentovaná technologie vylepšená společností NolanGroup - hledí má silikonový okraj po celém obvodu a díky excentrickými pinům lze s tímto systémem zacházet z vnější strany hledí - tím se může regulovat vzdálenost celé Pinlock fólie od hledí. Odolná a praktická pomůcka proti zbytečnému zamlžování hledí.

VPS ochrana proti slunci UV 400
Je umístěno z vnitřní strany helmy, je také vytvořeno z Lexanu a je odolné proti poškrábání, opět i s úpravou proti zamlžení. A hlavně - poskytuje UV ochranu až 400 nanometrů. Lze snadno sundat. Má patentovaný aktivační systém s automatickým uzavíracím systémem.

Vnitřní polstrování ClimaComfort
Propracovaná koncepce - toto vnitřní polstrování je vyrobeno z mikrovláken s dvojí hustotou. V kombinaci s horním ventilačním systémem AirBooster Technology rozptyluje vzduch do horní části hlavy jezdce.

Ventilační systém a AirBooster technologie
Exkluzivní technologie zajišťující optimální větrání tam, kde je nejvíce potřeba - na horní části hlavy jezdce: vzduch je vytlačován z horního přívodu a rozptylován do nejkritičtějších oblastí, čímž zabraňuje jakémukoli rozptylu a zaručuje maximální pohodlí i v extrémních podmínkách jízdy. Systém ventilace navíc obsahuje přívod vzduchu v bradovém chrániči - ten umožňuje ventilaci na úrovni úst a směřuje vzduch přímo na hledí, zadní vývody vzduchu - odvádí horký a zatuchlý vzduch ven z helmy.

Chránič brady s eliptickým vyklápěním
Díky rotaci s eliptickou trajektorií lze udržet celkovou velikost přední části helmy na minimu. Účinnost "těsnění" je proto výrazně snížena a jízdní komfort zaručen - a to i při jízdě se zvednutým bradovým chráničem.

Dual Action
Exkluzivní systém pro otevírání brady. Je umístěn ve střední části chrániče brady a umožňuje snadné otevírání jednou rukou. Mechanismu otevření Dual Action snižuje riziko náhodného otevření: otevření může být provedeno pouze při použití první uvolňovací páčky (nebo bezpečnostního zámku) a poté aktivace druhé páčky.

Microlock2
Dvojitý systém zapínání pod bradou s mikrometrickým nastavením. Tento systém se skládá z termoplastické ergonomické otevírací páky a druhé hliníkové ozubené a přidržovací páky. Ozubená páka uvolňuje mikrometrický proužek, takže popruh brady může být otevřen jen s velmi širokým otáčením otvírací páky. Toto zařízení minimalizuje možnost náhodného otevření.


Technický popis:

  • ultraširoké hledí
  • jediná výklopná helma, která prošla crash testem, aniž by došlo k otevření bradové části
  • VPS sluneční clona nastavitelná v různých polohách a vybavená systémem automatického stahování
  • horní ventilační systém AirBooster Technology
  • bradový chránič s eliptickou rotací
  • exkluzivní otevírací mechanismus bradového chrániče Double Action
  • uzavírací systém Microlock2 s mikrometrickým nastavením a otevíráním na dvojitou páčku
  • vnitřní polstrování Clima Comfort s mikroperforovanou látkou
  • materiál skořepiny: Lexan
  • hmotnost: 1650 g
  • homologace: ECE 22.05 P/J (norma pro evropský trh na integrální i otevřenou přilbu)

 

Parametry

Hmotnost 1650 g
Sluneční clona ano
Odnímatelné polstrování ano
Materiál skořepiny Lexan
Větrací otvory ano
Příprava pro interkom ano
Homologace ECE ano

Alternativy

Hlídání ceny produktu