Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámské bezešvé kalhotky Thuasne TooSkin s nohavičkou - bílá AKCE

Kvalitní dámské bezešvé kalhotky, tkanina z mikrovláken, pružný materiál, anatomický tvar, odvádění potu. více


Barva:  bílá

Velikost: 

380 Kč

499 Kč s DPH

-24%

ušetříte 119 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Dámské bezešvé kalhotky s nohavičkou Thuasne TooSkin vyrobené z vysoce kvalitního materiálu používají tkaninu z mikrovláken. To zaručuje nadstandardní pohodlnost a bude vám připadat, jako by tyto bezešvé kalhotky Thuasne byly Vaší druhou kůží. Savý materiál výborně odvádí pot pryč od těla a pomáhá tak tělo zbavovat vlhkosti. Hebkost materiálu a regulace tělesné teploty patří k výborným vlastnostem tohoto spodního prádla. Dámské bezešvé kalhotky s nohavičkou Thuasne TooSkin jsou vhodné při sportovních aktivitách či náročných podmínkách, ale také je lze využít při každodenním nošení. Dopřejte si nadstandardní kvalitu s bezešvými kalhotkami s nohavičkou Thuasne TooSkin.


Technický popis:

  • kvalitní pružný/savý materiál
  • tkanina z mikrovláken
  • regulace tělesné teploty
  • anatomicky přesné a přirozené obepnutí těla
  • odvádění potu
  • zbavování vlhkosti
  • materiál: 80% polyamid, 20% elastan
  • vhodné při sportovních aktivitách a náročných podmínkách i každodenním nošení

 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 17. 4. 2012

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Skvělý materiál, nosí se skvěle

- skvělý materiál

- čekala jsem delší nohavičky

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!