Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámské tepláky Nebbia Pudlo 274 - Black AKCE

Stylové tepláky s drop crotch střihem, které jsou nejen designovou peckou, ale budete se v nich cítit nesmírně pohodlně! více


Barva:  Black

Velikost:  S

1 499 Kč

1 690 Kč s DPH

-11%

ušetříte 191 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Nikdy nebylo jednodušší cítit se příjemně a super pohodlně. S těmito tepláky Nebbia Pudlo zapomenete na klasický model tepláků a hned se zamilujete do tohoto ultrapohodlného "drop crotch" střihu, který se výborně nosí nejen doma či venku, ale i ve fitku!  Tepláky mají zúžený střih se sníženým sedem a stylový potisk na předním i zadním díle, který zaujme každého. Navíc disponují dvěma kapsami, které potěší všechny, kteří rádi nosí své cennosti neustále u sebe. 


Klíčové vlastnosti:

  • měkký pohodlný materiál
  • drop crotch střih
  • všitá guma v pase
  • šňůrky s nedokončeným vzhledem
  • NEBBIA potisk na přední straně
  • dvě praktické kapsy
  • složení: 88% bavlna, 12% polyester


Velikostní tabulka: 

Velikost Obvod hrudníku Obvod pasu Obvod boků Celková délka
S 84 - 88 cm 58 - 62 cm 86 - 90 cm 92 - 96 cm
M 88 - 92 cm 62 - 68 cm 90 - 96 cm 96 - 100 cm
L 92 - 96 cm 68 - 74 cm 96 - 102 cm 100 - 104 cm

 

 

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!