Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Zdravotní bandáž loketní Thuasne - L

Ortéza proti syndromu "tenisového lokte", výhodou maximální fixace díky neoprenovému materiálu, automatické odpařování potu, zmírňuje bolest.  více


Barva: 

Velikost:  L

Zvolte variantu produktu

739 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Kvalitní sportovní loketní bandáž Thuasne vyrobena z perforovaného neoprenu je díky anatomicky tvarovaným prostřihům velmi pohodlná a elastická. Perforovaný neopren vyvíjí stejnoměrný tlak na tkáně v okolí kloubu a optimalizuje tak svalový výkon. Sportovní loketní bandáž Thuasne zajišťuje rychlý odvod potu a tím se stává pro pokožku příjemnější.

Tato loketní bandáž je vhodná pro pomoc při aktuální bolesti, ale ortézu lokte lze také využít při prevenci zánětu a syndromu „tenisového“ lokte. Pomocí elastické pásky na loketní bandáži lze nastavit sílu stažení a tak zvýraznit její účinek. Dále má sportovní loketní bandáž Thuasne v oblasti lokte dvě speciální výztuhy, které chrání váš loket před případnými otřesy a nárazy. Díky této ortéze lokte se můžete vrátit k vámi oblíbené sportovní činnosti s vědomím, že je váš loket lépe chráněn.


Technický popis:

  • účinná loketní bandáž
  • automatické odpařování potu
  • zmírňuje bolest
  • vhodná proti prevenci zánětu „tenisového“ lokte
  • elastická páska pro utažení ortézy
  • přizpůsobení tvaru lokte
  • systém nasouvání přes ruku
  • materiál: kvalitní perforovaný neopren, elastický 
  • vhodné pro fixaci lokte při sportovních výkonech i pro běžné využití pro zmírnění bolesti loketního kloubu   

Tabulka velikostí:

Velikost Obvod ruky těsně pod loktem
S 22 - 24 cm
M 25 - 27 cm
L 28 - 30 cm
XL 31 - 33 cm

 

Recenze

Hodnocení: 4.3

86%

zákazníků doporučuje

3

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 28. 4. 2013

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Doporucuji...

I pres relativne vysokou cenu mohu jedine doporucit. Kvalitni provedeni, materialy a funkcnost.


Parametry

Fixace Loket
Materiál Neopren
Počet magnetů 0
Germaniové komponenty ne
Zapínání Suchý zip
Větrání ano
Výztuhy ne
Elektrický výhřev ne

Alternativy

Hlídání ceny produktu