Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Městské elektrokolo Crussis e-City 1.11 - model 2020

Super e-kolo do města s plně integrovanou baterií, stojánkem, blatníky i nosičem! Rám speciálně uzpůsoben častému nasedání a sesedání! více


Velikost rámu:  19"

26 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 6 747 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Jestli hledáte spolehlivé kolo na cesty do práce, ježdění po městě či nenáročné výlety, je pro vás Crussis e-City 1.11 ideálním řešením. Geometrie hliníkového rámu je navržena tak, abyste se při častém sesedání a nasedání nemuseli moc namáhat. Kolo je proto vhodné i pro seniory či osoby se sníženou pohyblivostí!

Plně integrovaná baterie o kapacitě 13 Ah vás doveze až 100 km daleko, což je v městském prostředí naprosto dostačující. Motor je umístěn v zadním náboji a elektrická asistence se ovládá pomocí LED panelu na řídítkách. Jako všechna e-kola z této modelové řady, je i e-City 1.11 vybaveno 26" koly. A díky dvěma velikostem rámu se na něm pohodlně projedou dámy i pánové!


Neviditelná baterie

Srdcem elektrokola je plně integrovaná baterie s Li-ion články 36V / 468 Wh (13 Ah). Na jedno nabití je schopna dovézt elektrokolo až do vzdálenosti 100 km. Vždy však závisí na profilu trati a způsobu využití asistence. Samozřejmostí je vybavení baterie BMS deskou (Battery Management System), která ji chrání před přehřátím, zkratem nebo přebitím. Baterii můžete nabíjet přímo z e-kola, nebo ji za účelem nabití vyjmout – pomocí přiložené nabíječky ji můžete nabít v jakékoliv standardní zásuvce. Zcela vybitou baterii nabijete do plné kapacity za 6,5 hodiny.


Snadné nasedání  

Hliníkový rám s pohodlnou geometrií vám zpříjemní nasedání a sesedání z kola. Rám má hlavní rámovou trubku posazenou opravdu nízko, a na kolo tak lze nasednout bez sebemenších problémů. Díky geometrii kola je také sesedání z kola opravdu rychlé, a tedy bezpečné. A to se hodí nejen při jízdě ve městě.

Rám je vhodný pro muže i ženy a k dispozici je ve velikostech 17" a 19".


Vybaveno do města

Pokud hledáte spolehlivého parťáka na cestu do práce nebo na cesty městem za každého počasí, je pro vás řada našich městských elektrokol tou správnou volbou. Jsou vybavena předním a zadním blatníkem, takže vás nerozhází jarní deštík, ani letní bouřková průtrž mračen! Součástí e-biku je kromě předního a zadního osvětlení i zadní nosič, který je možné dovybavit brašnami nebo košíkem. Můžete tak vyrazit nejen do zaměstnání, ale třeba i na krátký výlet. Cestování prostě nebylo nikdy jednodušší.

 


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Elektrokola CRUSSIS jsou sestavována přímo na území České republiky pod profesionálním dozorem a ve spolupráci s cyklo odborníky. Tato progresivní česká značka je zárukou kvality, moderního designu a maximálního požitku jízdy.


Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:


Technický popis:

Rám Alu 6061 (17“, 19")
Motor Bafang 250 W / 500 W*, v zadním náboji
Baterie Samsung Li-ion 36 V/13Ah
Nabíječka 2 Ah
Dojezd až 100 km (dojezd elektrokola je závislý na nastavení stupně motorové asistence, hmotnosti jezdce a profilu trati)
Snímač šlapání otáčkový (magnetový)
Měnič SHIMANO Tourney RD-TZ50
Řazení Shimano SL-TX50-7R
Převody 1 x 7
Vidlice ZOOM 325E 26“ no lock
Brzdy TEKTRO V-Brake
Ovládání LED panel, 5 stupňů asistence
Pláště KENDA 26*1,75 (559-47), černý
Ráfky CRUSSIS 26", dvojitý, vložkovaný, 32D
Náboje CRUSSIS, ložisko věneček, 32D
Hlavové složení Semi 11/8
Představec CRUSSIS Al, 90 mml stavitelný
Řídítka CRUSSIS Al, 620 mm
Gripy CRUSSIS ergonomicky tvarované s objímkou
Další výbava osvětlení, stojan, blatníky, zadní nosič
Nosnost 120 kg

* Standardní výkonnost motoru je 250 W, nicméně v případě potřeby (například při intenzivní jízdě do kopce) lze po dobu krátkého intervalu dosáhnout maximálního výkonu 500 W.
 




Pozor: Z výroby je omezení rychlosti nastaveno na 25 km/h tak, aby splňovalo normy pro provoz elektrokol na pozemních komunikacích. Při překročení této rychlosti se asistence pomocí motoru automaticky vypne. I když lze u některých značek rychlostní limit přenastavit na vyšší hodnotu, je třeba si uvědomit, že v takovém případě již elektrokolo příslušné normy nesplňuje a nesmí být použito k jízdě na pozemních komunikacích!


CRUSSIS tabulka velikostí elektrokol

Velikost rámu Výška jezdce
14″ 135-155 cm
17″ 155-175 cm
18″ 160-180 cm
19″ 165-185 cm
20″ 170-190 cm
21″ 175-195 cm
22″ 180-200+ cm

Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, mimořádně úzké bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, používání ekonomického jízdního režimu (pokud takovým kolo disponuje), hmotnost cyklisty pod 70 kg.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

3

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 2. 6. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Elektricky bicykel vhodny do mesta a okolia. Super, veľká spokojnost. Mám ho este iba kratko a objavujem všetky vyhody, ktoré poskytuje. Zatial splnuje vsetky očakávania, pre ktore som sa rozhodla prave pre tento model.

Elektricky bicykel hovorí sám za seba


Parametry

Model motoru Bafang, zadní pohon
Baterie 13Ah, Samsung 36V, (dojezd až 100 km)
Velikost kol 26"
Počet převodů 7
Počet stupňů asistence 5 stupňů asistence
Výkon motoru 250 W
Dojezd 100 km
Displej LED
Rám Alu 6061
Materiál rámu Hliník
Brzdy Čelisťové
Odpružená vidlice ano
Pohon na zadním kole
Vidlice ZOOM 325E no lock
Zadní brzda Tektro V-brake
Přední brzda Tektro V-brake
Zadní náboj BAFANG s motorem
Přední náboj CRUSSIS disc, ložisko věneček, 32D
Zadní plášť Kenda 26*1.75
Přední plášť Kenda 26*1.75
Řazení SHIMANO Tourney SL-TX50-7R
Typ řazení páčkové
Přehazovačka Shimano Tourney RD-TZ50
Převodník 42T
Přední ráfek CRUSSIS 26", dvojitý, vložkovaný, 32D
Zadní ráfek CRUSSIS 26", dvojitý, vložkovaný, 32D
Řídítka CRUSSIS Al, 620 mm
Gripy CRUSSIS ergonomicky tvarované s objímkou
Představec CRUSSIS Al, 90 mm, stavitelný
Přední světlo napájené z hlavní baterie
Blatníky ano
Typ elektrokola Městská
Motor Bafang
Maximální nosnost (kg) 120 kg
Rok 2020

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!