Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánské silniční boty Inov-8 F-Lite 230 M (P) - 44

Univerzální pánské silniční boty, které spolehlivě podrží vaše chodidla i při vysoké rychlosti! Bezkonkurenční všestrannost a ohebnost je zaručena díky univerzální konstrukci podešve. více


Barva:  Black-White

Velikost:  44

2 790 Kč

s DPH

nebo 4 x 697 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Pánské silniční boty Inov-8 F-Lite 230 M (P) světoznámé značky Inov-8 jsou univerzální boty, které vám výborně poslouží při crossfitu i dynamických běžeckých trénincích na asfaltu i v lehkém trailu. Nabízí špičkovou odolnost a přilnavost díky grafénu v podešvi. Maximální ohebnost a dynamiku díky nízké tlumící vrstvě se skvělým citem pro terén i techniku běhu a v neposlední řadě i bezkonkurenční všestrannost díky univerzální konstrukci podešve a tlumení. Při hmotnosti 230 gramů a dropu 3 mm zajišťuje nečekaně vysokou míru pohodlí, a tak se s těmito pánskými silničními botami nemusíte bát ani delších vzdáleností.



Rychlost a komfort

Mezipodešev EXTEROFLOW poskytuje maximální absorpci nárazů a ochranu proti nerovnostem terénu. Ve spojení s tenkou vrstvou EVA pěny se můžete pohybovat vysokou rychlostí s maximálním pohodlím. 


Zvýšená flexibilita

Boty byly speciálně navrženy, aby kopírovaly přirozený pohyb vašich chodidel. Během všech vašich pohybových aktivit se vám maximálně přizpůsobí a vy se tak můžete plně soustředit na sportovní výkon.



Bezkonkurenční podešev G-GRIP

Hlavním benefitem podešve je příměs grafénu, který zvyšuje funkční vlastnosti pryže, nabízí vetší flexibilitu, vyšší odolnost a otěruvzdornost. Tvar vzorku je spíše hladší, a kromě indoorových disciplín skvěle poslouží především pro běh na pásu, asfaltu, šotolině a tvrdém povrchu obecně.



Maximální ochrana

Svrchní vrstva ze síťoviny Condura zaručuje vynikající ochranu, pohodlí a vynikající spolehlivost. Technologie air flow způsobuje, že je cordurový svršek až nečekaně pohodlný a co je nejdůležitější - skvěle prodyšný. Tento model také chrání nohu pomocí odolné gumové špičky a maximální stabilitu přináší 3D tištěné výztuhy kolem nártu.



Dnes světoznámá značka Inov-8 byla založena roku 2003 v severní Anglii. Za pár měsíců si její, tehdy jediný, pár bot získal věhlas u profesionálních běžců a stihl si dokonce vysloužit ocenění „nejlepší běžecká bota roku“.  Od té doby přišel tým Inov-8 s několika revolučními technologiemi, které nevratně změnily pohled na výrobu běžeckých bot. Jejich boty jsou lehké, poddajné, skvěle tlumí nárazy, odolají jakémukoliv počasí a specializují se na širokou škálu povrchů.

 


Klíčové vlastnosti:

  • boty s univerzálním využitím
  • hladký vzorek vhodný pro silniční běh
  • spolehlivě podrží vaše chodidla i při vysoké rychlosti
  • nízká hmotnost, a přesto špičková ochrana
  • odolná a vysoce prodyšná svrchní vrstva 
  • gumová ochranná špička
  • přizpůsobivý materiál aktuálnímu tvaru chodidla


Technický popis:

Hmotnost

230 g (pár vel. 42)

Šírka

(2) precision, širší střih

Výška tlumení v patě

9 mm

Výška tlumení ve špičce

6 mm

Výška vzorku

3 mm

Vkládací stélka

3 mm

Drop

3 mm

Využití

silniční běh, fitness

Terén

silnice, indoor

Podešev

F-LITE

Tlumící materiál

EXTEROFLOW

Výztuhy

bez výztuhy



Velikostní tabulka:

EU 37 37,5 38 38,5 39,5 40 40,5 41,5 42 42,5 43 44 44,5 45 45,5 46,5 47 48 50
UK 4 4,5 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10 10,5 11 11,5 12 13 14
Délka stélky (cm) 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,5 28 28,5 29 29,5 30 30,5 31 32 33

 

Šíře obuvi / tvar svršku - velikostní tabulka:

(P) PRECISION (M) MEDIUM (S) STANDARD
(1) úzké kopyto precision, nejužší střih (2) úzké kopyto precision, širší střih (3) středně široké kopyto medium, středně široký střih (4) široké kopyto standard, středně široký střih (5) široké kopyto standard, široký střih)
 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 4. 5. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

kvalitní provedení materiálu boty

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!