Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámské trailové boty Inov-8 Roclite 290 (M) - Navy/Pink, 40 AKCE

Dámské trailové boty ROCLITE vhodné pro všechny typy terénu s bezkonkurenční podešví, která má vysoce přilnavý a přizpůsobivý vzor. více


Barva:  Navy/Pink

Velikost:  38

2 690 Kč

3 490 Kč s DPH

-23%

ušetříte 800 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 672 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Dámské trailové boty Inov-8 Roclite 290 (M) světoznámé značky Inov-8 jsou multisportovní trailové boty, které byly speciálně navrženy tak, aby vždy držely vaši nohu pevně v bezpečí a dodaly vám tak jistotu v jakémkoliv terénu. S lehce širším prostorem v odrazové části a dropem 4 mm respektují mnohem lépe anatomický tvar chodidel. S váhou pouhých 290 g a dropem 4 mm umožní tato flexibilní a citlivá bota rychlý běh s důrazem na pohodlí, ochranu a podporu. Pohodlí vám tyto boty zajistí i při delších tratích, kdy přirozeně chodidla opuchnou - díky svršku ADAPTERWEB se jeho materiál přizpůsobí aktuálnímu tvaru chodidla a umožní přirozený pohyb.



Pevná špička je základ

Dvojitě vyztužená špička boty vám zajistí ochranu vašich prstů před nejrůznějšími nárazy. Bota poskytuje lehce širší prostor v odrazové části a respektuje tak mnohem lépe anatomický tvar chodidel.



Paty vždy v bezpečí

Měkčí opatek je citlivý k achilovkám a o lepší fixaci kotníku v botě se stará speciální výztuha METAPLATE. I v horším terénu tak nedochází k otlaku achilovek. Patní část podešve je dělená pro přirozenější rozložení došlapové energie a zajištění vnímavosti.
 



Bezkonkurenční podešev G-GRIP

Hlavním benefitem podešve je příměs grafénu, který zvyšuje funkční vlastnosti pryže, nabízí vetší flexibilitu, vyšší odolnost a otěruvzdornost. Špunty vysoké 6 mm s větší plochou, zajišťují skvělý kontakt na skalních plotnách nebo silnici.



Maximální komfort

Mezipodešev je složena ze dvou různě tvrdých (hustých) směsí, v patě (měkčí) nabízí o cca 10% větší komfort tlumení, ve špičce (tvrdší) naopak o 15% efektivnější odraz.



Bezpečnost vždy na prvním místě

Šněrování je vyvedeno na popruhy, které procházejí celou nártovou částí boty, jsou fixovány až pod mezipodešev a díky tomu stabilně drží chodidla v lůžku boty. Mezi podešví a mezipodešví je vložena polymerová výztuha, která jednak ochraňuje chodidla proti proražení mezipodešve a zároveň kopíruje pohyb plantární fascie. Přední část zůstává bez výztuhy, aby byl zachován cit pro přesný odraz.



Dnes světoznámá značka Inov-8 byla založena roku 2003 v severní Anglii. Za pár měsíců si její, tehdy jediný, pár bot získal věhlas u profesionálních běžců a stihl si dokonce vysloužit ocenění „nejlepší běžecká bota roku“.  Od té doby přišel tým Inov-8 s několika revolučními technologiemi, které nevratně změnily pohled na výrobu běžeckých bot. Jejich boty jsou lehké, poddajné, skvěle tlumí nárazy, odolají jakémukoliv počasí a specializují se na širokou škálu povrchů.

 



Klíčové vlastnosti:

  • boty s univerzálním využitím
  • nízká hmotnost a přesto vysoká ochrana
  • velmi agresivní a přilnavý vzor podešve 
  • odolný a vysoce prodyšný svršek
  • dvojitě vyztužená špička
  • přizpůsobivý materiál aktuálnímu tvaru chodidla


Technický popis:

Hmotnost

290 g (pár vel. 42)

Šírka

(3) medium, střední střih

Výška tlumení v patě

11 mm

Výška tlumení ve špičce

7 mm

Výška vzorku

6 mm

Vkládací stélka

6 mm

Drop

4 mm

Využití

trailový, horský, parkový běh

Terén

univerzální

Podešv

ROCLITE

Tlumící materiál

POWERFLOW

Výztuhy

META PLATE


 


Velikostní tabulka:

EU 37 37,5 38 38,5 39,5 40 40,5 41,5 42 42,5 43 44 44,5 45 45,5 46,5 47 48 50
UK 4 4,5 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10 10,5 11 11,5 12 13 14
Délka stélky (cm) 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,5 28 28,5 29 29,5 30 30,5 31 32 33

 

Šíře obuvi / tvar svršku - velikostní tabulka:

(P) PRECISION (M) MEDIUM (S) STANDARD
(1) úzké kopyto precision, nejužší střih (2) úzké kopyto precision, širší střih (3) středně široké kopyto medium, středně široký střih (4) široké kopyto standard, středně široký střih (5) široké kopyto standard, široký střih)
 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 29. 4. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Kvalitní, lehké a pěkný design.

Velmi pohodlné.

Protože mám nízký nárt a úzkou nohu, tak mi bohužel nesedli. Vracela jsem.

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!