Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

GPS hodinky TomTom Adventurer Cardio + Music - 2.jakost - černá

Vysoce odolné, integrovaný barometr a kompas, režimy outdoorových sportů, snímač tepové frekvence, funkce fitness věk, nastavení vlastního cíle při tréninku, celodenní sledování aktivity. více


Barva:  oranžová

6 999 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 749 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: mírně použito, černo-zelený řemínek

GPS hodinky TomTom Adventurer Cardio + Music jsou nové sportovní GPS hodinky, vyrobené speciálně pro outdoorové aktivity. Sporty jako snowboarding, lyžování, horská turistika či běh v terénu už pro váš sporttester nebudou problém. TomTom Adventurer s sebou přináší řadu nových funkcí. Automatická detekce lanovek Vám ihned po sjetí kopce na lyžích či snowboardu zobrazí vaši nejvyšší rychlost, nejvyšší sklon a délku sestupu. Při výjezdu na lanovce si tak hned můžete svůj poslední sjezd zanalyzovat. Díky zabudovanému kompasu a GPS trackeru se při svých túrách můžete bez obav pouštět na nové trasy. Cestu zpět vždy najdete, protože hodinky díky GPS vaši cestu zaznamenávají a vy se po ní můžete bezpečně vrátit na začátek. Trasu Vám zobrazí přehledný displej, vysoce odolný proti poškození. Své cesty si můžete na hodinkách i dopředu plánovat. Integrovaný barometr Vám kdykoliv přímo v terénu zobrazí aktuální nadmořskou výšku. Zařízení je do 40 m voděodolné, takže je vhodné i pro potápění a poškození vodou se nemusíte obávat. Sporttester TomTom Adventurer samozřejmě využijete i mimo outdoorové aktivity. Nabízí všechny funkce, které od sporttesteru očekáváte - celodenní sledování aktivity, měření tepu ze zápěstí, měření spálených kalorií, aktuální rychlost nebo počet ujitých kroků a ušlou vzdálenost. Hodinky i automaticky kontrolují váš spánek, takže si můžete ověřit, zda jej máte dostatek. Sporttester je vybaven interním úložištěm s kapacitou 3 GB, které dokáže pojmout až 500 písní. O hudbu tak při svých aktivitách, ať už jsou jakékoliv, nikdy nebude mít nouzi. Díky těmto vlastnostem jsou GPS hodinky TomTom Adventurer Cardio + Music skvělým doplňkem pro všechny aktivně žijící lidi. Sporttester lze synchronizovat pomocí technologie Bluetooth s chytrými zařízeními přes aplikace zaměřené na běh nebo obecně na sport. Pro spárování hodinek s nejnovější verzí aplikace TomTom MySports musí Vaše mobilní zařízení podporovat Bluetooth 4.1.

Výrobce TomTom svůj software neustále vylepšuje tak, aby vám hodinky při tréninku co nejlépe pomohly. Pokud u sebe máte spárovaný mobilní telefon, hodinky Vás upozorní na příchozí hovory a SMS zprávy*. Už tak při cvičení nikdy nezmeškáte důležitý hovor. S Cardio modely hodinek TomTom můžete nově využít funkce Fitness Věk, pomocí které zjistíte v jak dobré kondici se nacházíte v porovnání a globálním průměrem uživatelů stejného pohlaví. Aplikace je tak šikovná, že vám pomocí tohoto údaje dokáže vyhodnotit ideální druh a intenzitu tréninku, abyste tak mohli svou kondici dále zlepšovat.

Dále představujeme funkci Osobní tréninky, díky které si můžete zvolit z 50 přednastavených tréninků pro běh a cyklistiku. Vybírejte dle cílů, kterých chcete dosáhnout, ať už je to zlepšení výdrže, rychlosti, síly či kondice nebo spalování tuků. S touto funkcí konečně dostáváte možnost svůj trénink zcela přizpůsobit svým potřebám. Nastavte si tempo, intenzitu, cílovou vzdálenost, dobu trvání nebo počet opakování a vyrazte za svým cílem. Tato funkce je perfektní pro vytvoření vlastních intervalových tréninků.


Technický popis:

  • vysoce odolné
  • displej chráněný proti poškrábání
  • rozlišení displeje: 144x168
  • rozměry displeje: 22 x 25 mm
  • velikost zápěstí: 130-206 mm
  • velikost úložiště: 3GB
  • podporované formáty: MP3, AAC
  • sdílení v sociálních sítích
  • bezdrátová synchronizace
  • výdrž baterie: veškeré režimy až 20 hodin, GPS až 10 hodin
  • odolnost proti vodě: impregnace: 40 m / 130 stop (5 ATM)
  • podporované jazyky: čeština, angličtina, španělština, němčina, francouzština, italština, finština, portugalština, nizozemština, polština, norština, švédština, dánština, čínština (tradiční), čínština (zjednodušená), indonéština, japonština
  • hmotnost: 55 g
  • bluetooth sluchátka nejsou součástí balení

 

Funkce a možnosti sporttesteru: 

  • lyžování a snowboarding: nejvyšší rychlost sjezdu, nejvyšší sklon, dělka sestupu (m)
  • turistika: kompas, zobrazení trasy, plánování tras, nadmořská výška
  • běžecký pás: srdeční tep, rychlost, tempo, vzdálenost, spálené kalorie a doba trvání
  • běh: srdeční tep, rychlost, tempo, vzdálenost, spálené kalorie a doba trvání
  • jízda na kole: srdeční tep, rychlost, tempo, vzdálenost, spálené kalorie a doba trvání (kadence – prostřednictvím volitelného snímače kadence)
  • halová cyklistika: srdeční tep, spálené kalorie a doba trvání (kadence, rychlost, tempo a vzdálenost – prostřednictvím volitelného snímače kadence)
  • plavání: kola, vzdálenost, rychlost, doba trvání, spálené kalorie a záběry
  • volný styl: srdeční tep, rychlost, tempo, vzdálenost, spálené kalorie a doba trvání
  • posilovna: doba trvání, srdeční tep a spálené kalorie


Osobní trénink

Přizpůsobte si trénink svým cílům a zvolte si vlastní tempo, cílovou vzdálenost, dobu trvání nebo počet opakování. Sami si nastavíte také dobu zahřátí a odpočinku.

 

Fitness věk

Zjistěte, jakou máte kondici a jak ji dokážete vylepšit. Porovnáním s globální databází uživatelů se dozvíte, jakému věku vaše kondice odpovídá a pomocí tréninku pak můžete svůj fitness věk snižovat. K určení kondice přístroj používá hodnotu VO2max (maximální objem kyslíku, který je sportovec schopen využít měřený pomocí tepové frekvence).
 

 

Režimy outdoorových sportů

Pozvedněte svá dobrodružství na novou úroveň díky speciálním režimům pro běh na stezce, pěší túry, lyžování a snowboarding.


 

Automatická detekce lanovek

Zobrazte si nejvyšší rychlost, sestup a nejvyšší sklon svého posledního sjezdu na lyžích nebo na snowboardu, zatímco stoupáte na sjezdovku.


 

Objevování nových tras

Bez obav můžete objevovat stále nové trasy a vždy bezpečně dorazíte domů. GPS vaši cestu zobrazí na displeji a můžete se po ní vrátit.


 

Intervalový trénink

Zlepšete si rychlost a kondici díky střídání námahy a odpočinku. Stanovte si cíle, plánujete si své tréninky a v závodním režimu překonávejte své předchozí výkony.


 

Měření tepové frekvence

Sledujte svůj puls bez použití hrudního pásu díky integrovanému monitoru srdečního tepu. Trénink v 5 různých zónách srdečního tepu vám dodá výsledky rychleji.


 

Integrovaný kompas a barometr

S integrovaným kompasem a barometrem dosáhnete na nové vrcholy. Zjistěte svoji aktuální nadmořskou výšku přímo v terénu.


 

Zvuková zpětná vazba na výkon

Motivujte se k lepším výkonům díky zvukové zpětné vazbě ke svému výkonu.


 

 


 

Parametry

GPS ano
Voděodolnost (reálná) 40 m
Voděodolnost pro Plavání, potápění
Kódovaný signál ano
Podsvícený displej ano
Rozhraní v češtině ano
Materiál těla Tvrzený plast
Typ snímání tepové frekvence hrudní pás, zápěstí
Hrudní pás součástí balení ne
Monitorování denní aktivity ano
Monitorování spánku ano
MP3 úložiště ano
Nabíjecí baterie ano
Kalorie ano
Kompas ano
Alarm ano
Fitness test ne
Stopky ano
Datum ano
Paměť tréninkových dat ano
Venkovní teplota ne
Výdrž baterie 20 hod.
Hmotnost 55 g

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!