Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka Smartlon Gotrax - modrá AKCE

Skládací elektrokoloběžka s odpružením, vzduchem plněná kola, LCD displej, přední světlo, stojánek. více


Barva:  modrá

9 990 Kč

15 990 Kč s DPH

-38%

ušetříte 6 000 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 2 497 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka Smartlon Gotrax je ideálním dopravním prostředkem na kratší vzdálenosti, který využijete při dojíždění do práce, na cestách na nákup nebo během relaxačních vyjížděk po okolí. Přístroj disponuje jednoduchým sklápěcím mechanismem, díky kterému ji lze v okamžiku složit a uschovat nebo sbalit do auta. Odstavení koloběžky kdekoli budete chtít také není problém, jelikož je vybavena praktickým stojánkem. Na nerovném terénu vám zase pomohou vzduchem plněná 8,5" kola, která se lépe přizpůsobí povrchu. Navíc jsou obě kola odpružená a zajišťují tak maximální pohodlí za jízdy.

V předním kole se nachází výkonný motor o síle 250W, díky kterému dosáhne koloběžka rychlosti až 25 km/h. Zrychlení se ovládá páčkou na pravé rukojeti, brzdí se pak páčkou nalevo. Ovládání koloběžky je tak jednoduché, že se to během chvilky naučí každý. Za jízdy máte na výběr ze dvou rychlostních režimů – první vám dovolí měnit rychlost v rozmezí 0-16 km/h, druhý je pro ostřejší jízdu na maximum. Na dobře viditelném LCD displeji můžete sledovat svou aktuální rychlost a stav vybití baterie. Nášlap i kola mají protiskluzový povrch, takže udržení rovnováhy nebude nikdy problém. Kromě vynikajících jízdních vlastností se elektrická koloběžka Smartlon Gotrax také pyšní elegantním designem bez jakýchkoli vyčnívajících kabelů, jehož součástí je i nenápadně umístěné přední světlo. Bez obav s ní tak můžete vyjet i za tmy.

S elektrickou koloběžkou Smartlon Gotrax se vyhnete dopravním zácpám a získáte skvělý způsob, jak se snadno dostat do obchodu na rychlý nákup. Ve volných chvílích ji navíc můžete vzít na projížďku do přírody a užít si tak čerstvý vzduch. S maximálním dojezdem 20 km máte spoustu možností, kam se podívat. S tímto všestranným vynálezem si zkrátka užijete spoustu legrace.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

Baterie Li-on 5,2Ah / 36V
Doba nabíjení 4 hod
Brzdy přední elektrická
Dojezd 20 km
Hmotnost 12 kg
Kola 8,5” (plněná vzduchem)
Motor 250W
Napětí 36V
Minimální doporučená výška jezdce 120 cm
Nosnost 100 kg
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 110 x 42,5 x 112 cm
Rozměry ve složeném stavu 112 x 42,5 x 40 cm
Rychlost 0 - 25 km/h (2 režimy: 0-16 km/h; 17-25 km/h)
Typ motoru nábojový
Umístění motoru přední část


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.

 

Parametry

Maximální nosnost 100 kg
Minimální doporučená výška jezdce 120 cm
Baterie 5,2Ah / 36V, Li-Ion
Dojezd 20 km
Maximální rychlost 25 km/h
Hmotnost 12 kg
Výkon motoru 250 W
Velikost kol 8,5"
Brzdy elektrické
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1100 x 425 x 1120 mm
Typ kol bezdušová
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v předním kole
Rekuperace ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!