Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Nutrend instantní koktejl T-MEAL FRUIT

Chcete zhubnout a hledáte vhodnou náhradu jídla během dne? Nemáte čas na klasickou stravu? Vhodné řešením je T-MEAL FRUITY. více


Příchuť: 

365 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

T-MEAL FRUITY je Instantní koktejl určený jako kvalitní vyvážená částečná náhrada stravy s kousky ovoce nebo čokolády. Je vhodný jako svačina nebo malý oběd v  případě, kdy nemáte čas na  klasickou stravu. Můžete jej konzumovat i jako poslední jídlo před fyzickou aktivitou (cca 2 hodiny před jejím začátkem). Vhodný je také jako první jídlo po cvičení pro doplnění sacharidů a navození pocitu plnosti.

Dodá vyvážené množství bílkovin, sacharidů, ale také zvýšené množství vysoce kvalitní vlákniny (4,3 g v dávce), která vás plně zasytí, ale zároveň nezatíží! Nejen, že má lahodnou chuť, ale má i funkční složení, které vám pomůže vyhrát boj s nadbytečnými kilogramy. obsahuje přídavek zcela nových funkčních látek jako jsou hi-maize®, Fabenol ®, pinnothin™, které vám přináší spoustu beneftů.

Je určený pro:
podporu redukce hmotnosti. Situaci, kdy není přístup k normální stravě (pohodlné řešení optimálně vyvážené stravy v kanceláři, na cestách, ve spěchu apod.).

Doporučené dávkování:
 40 g rozmíchejte ve 200 - 250 ml vody nebo mléka, 2x denně s ohledem na skladbu jídelníčku. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití:
doporučenou dávku odměřte přiloženou odměrkou (1 odměrka = 20 g) a řádně rozmíchejte ve vodě nebo mléce, při míchání v šejkru nepoužívejte sítko - zadržuje kousky. Poměr ředění je 40 g (cca 2 odměrky) na 200-250 ml vody. Nádobu po použití vždy pečlivě uzavřete, zabráníte případné kontaminaci. Po otevření skladujte při teplotě 25°C a spotřebujte do 2 měsíců.

Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem.  Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

POUŽITÉ SUROVINY
CARNIPURE značkový vysoce kvalitní l-Carnitin. Látka, která je nezbytně nutná pro efektivní využívání a spalování tuků. S pravidelným aerobním tréninkem spotřeba l-Carnitinu roste a proto je potřeba jej dodávat externě! Je účinnou součástí většiny produktů z řady THERMOBOOSTER.

Co je Carnipure™?
Carnipure™ je obchodní značka L-Carnitinu vyráběného švýcarskou společností Lonza. Carnipure-for-you.com

Fabenol® extrakt ze semen fazolí (phaseolus vulgaris), který přirozenou cestou v organismu potlačuje vstřebávání složitých oligosacharidů (škrobů). Díky němu se většina přijatých složitých sacharidů v zažívacím traktu nevstřebá, ale využije se jako výživa pro blahodárné bakterie v tlustém střevě.


Hi-maize® zdroj kvalitní vlákniny a rezistentního škrobu, který pozitivně ovlivňuje prostředí v  tlustém střevě. Zároveň snižuje glykemický index a snižuje ukládání nevyužitých sacharidů do podoby tuků.

PinnoThin TM přírodní látka, která pomáhá snižovat chuť na jídlo a prodlužuje pocit zasycení.



 

Recenze

Hodnocení: 4.1

82%

zákazníků doporučuje

4

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 27. 3. 2013

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Doporučuji.

Výborný lahodný nápoj,který zasyti na celé dopoledne. Piji jako náhradu snídaně.

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!