Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Posilovací lavice Body-Solid SPB-368G - 2.jakost

Výprodejová akce! Posilovací lavice s třemi páry činkových úchytů pro posilování v sedě. více


4 999 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 249 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: vystaveno

Nepropásněte! Poslední kusy vystavené na prodejnách nabízíme za fantastickou akční cenu!


Olympic Shoulder Press Bench je moderní posilovací lavice pro posilování s činkami. Konstrukce lavice je vyrobena z vysoce kvalitního karbonového rámu svařovaného ze všech čtyř stran profilu. Vysoký uživatelský komfort zajišťuje měkké a příjemné polstrování odolné proti opotřebení a vlhkosti. Lavice Body-Solid SPB-368G je dále vybavena třemi páry odkládacích úchytek pro činku. Sedlo s opěrkou zad do pravého úhlu je navrženo pro efektivní posilování v sedě. Kvalitní silný materiál řadí tuto lavici mezi ideální posilovací stroje vhodné ke komerčnímu využití.


Technický popis:

  • vysoce odolný povrch odolný proti poškrábání a olupování
  • lavice potažena měkkým polstrováním odolným proti oděru a potu
  • kategorie S - doporučujeme pro všechna komerční zařízení
  • konstrukce lavice vyrobena z kvalitního karbonového profilu
  • rozměry: délka 106 cm x šířka 125,8 cm x výška 182,3 cm
  • vhodné i pro nekomerční využití
  • barva polstrování: černá

 

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!