Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

AirBike inSPORTline Beast

Šlapejte proti odporu vzduchu a když už nebudete moct, nechte nohy odpočinout a zapojte ruce! Tento jedinečný kardio stroj se zaměřuje na intervalová cvičení a nabízí skvělý workout. více


30 990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Popis

Vzduchový rotoped inSPORTline AirBike Beast nabízí unikátní systém odporu pro intenzivní kondiční trénink. Místo klasického zátěžového kola totiž využívá ocelového ventilátoru, který navyšuje odpor v závislosti na tom, jak rychle šlapete. Zátěž tedy není třeba jakkoli nastavovat a stačí se jen více opřít do pedálů - a taky do madel. 

Na tomto modelu můžete totiž posilovat nejen nohy, ale i ruce! Ramena s madly jsou stejně jako pedály propojena s ventilátorem, takže během tréninku cvičíte rukama i nohama zároveň. Další možnost je opřít si chodidla o stupačky a zaměřit se pouze na procvičení paží. Díky tomuto důmyslnému systému si můžete vybrat, zda posilovat celé tělo, nebo jen horní polovinu. Pro bezpečné upevnění chodidel jsou pedály opatřeny nastavitelnými pásky. Je také možné nastavit výšku sedla nebo upravit jeho horizontální polohu tak, aby na stroji mohl trénovat opravdu každý bez ohledu na typ postavy.

Na jednolitém a přehledném ovládacím panelu se trénink zahajuje jednoduše. Kromě klasického rychlého startu máte na výběr také z několika programů zaměřených na intervalové tréninky a nastavení cíle cvičení. Intervalové programy jsou dva, lze si ale také nastavit program vlastní, přesně dle vašich požadavků.

Za zmínku stojí také program pro nastavení cílové tepové frekvence. Nastavte si tepovou frekvenci, které chcete během tréninku dosáhnout a rotoped vám na displeji ukáže, jak máte šlapat, abyste jí dosáhli. Jestliže nevíte, jakou tepovou frekvenci si určit, stroj vám podle vašeho věku vypočítá maximální tepovou frekvenci a doporučí cílové hodnoty pro efektivní trénink. Na LCD displeji můžete sledovat všechny naměřené hodnoty včetně otáček za minutu a výkonu ve wattech. 


Vzduchový odpor

Díky unikátnímu vzduchovému brzdnému systému není třeba na rotopedu AirBike Beast jakkoli nastavovat stupeň zátěže tréninku. Ventilátor o hmotnosti 4,8 kg se otáčí podle toho, jak rychle šlapete. S kadencí šlapání stoupá i zátěž, a to zcela plynule a bez zbytečných přerušení. Díky této technologii se během tréninku můžete pohybovat v rozmezí zátěže okolo 3 – 1260 W, což je dokladem všestrannosti tohoto trenažéru.


Pohyblivá ramena

Opěrky rukou nabízí nejen několik různých úchopů, ale také možnost  zapojení pouze horní poloviny těla. Při pohybu horními i dolními končetinami tak efektivně procvičíte celé tělo, zatímco další možnost je vynechat nohy úplně a opřít je o stupačky. Díky této vychytávce tak můžete trénovat pouze paže. Po cvičení lze ramena zajistit kolíkem, aby náhodou nedošlo k úrazu. Pro co nejpříjemnější pocit během tréninku jsou úchyty pokryty silnou vrstvou měkké a odolné pěny.


Intervalový trénink

Jednou z hlavních funkcí rotopedu AirBike Beast jsou přednastavené intervalové programy, které vám umožní zahájit cvičení stisknutím jediného tlačítka. Programy jsou zaměřené na vysoce intenzivní intervalový trénink (H.I.I.T.), který je efektivní cestou ke snížení hmotnosti a podpoření kardiovaskulárního systému. Intervalový trénink rychle střídá vysoké vypětí s odpočinkem a pomáhá vám tak spalovat tuky. Jestliže vám délka přednastavených intervalů nevyhovuje, máte možnost nastavit si vlastní program přesně dle svých představ.

 

Polohovatelné sedlo

Správný posed je základem efektivního tréninku na rotopedu. Proto AirBike Beast disponuje nastavitelným sedlem s pohodlným a anatomicky tvarovaným polstrováním. Pomocí snadno přístupných páček lze měnit výšku sedla i jeho horizontální polohu. Uživatel má tedy jedinečnou možnost upravit si posed přesně podle svých představ.

 

Klíčové vlastnosti:

  • profesionální rotoped se vzduchovým brzdným systémem v precizním provedení
  • pohyblivá madla (lze uzamknout do stacionární polohy pro bezpečnost při nepoužívání stroje)
  • přehledný LCD displej
  • ergonomické sedlo
  • transportní kolečka
  • držák na lahev
  • systém pro vyrovnání nerovnosti podlahy
  • 7 programů: 2 přednastavené intervalové programy, manuální intervalový program, nastavení cílové hodnoty (čas, vzdálenost, kalorie, tepová frekvence)
  • displej zobrazuje: čas, otáčky za minutu, rychlost, vzdálenost, kalorie, výkon ve wattech a aktuální tepovou frekvenci

Technický popis:

hmotnost zátěžového kola 4,8 kg
ovládání zátěže zátěž stoupá s rychlostí šlapání
počet stupňů zátěže neomezeno
brzdný systém vzduchový
volnoběh ne
celkový počet programů 7
HRC program ne
WATT program ne
orientační test tělesné kondice (Recovery) ne
změření množství tělesného tuku (Body Fat) ne
manuální program ano
snímače tepové frekvence ne
držák na lahev ano
stojan na tablet ne
transportní kolečka ano
systém vyrovnání nerovností ano
přijímač hrudního pásu ano, pro nekódovaný analogový 5kHz signál
doporučujeme Sigma 5kHz (dosah 1 metr, s možností výměny baterie) nebo Polar T34 (dosah 4 m, bez možnosti výměny baterie)
hrudní pás součástí balení ne
audio vstup ne
sklápěcí konstrukce ne
celkové rozměry stroje 123 x 67,5 x 142 cm
rozměry ve sklopeném stavu X
rozměry balení 131 x 38 x 88 cm
maximální nosnost 180 kg
maximální výška cvičence bez omezení
hmotnost 72 kg
zdroj napájení 4x AA baterie
kategorie SC (dle EN957)
použití komerční


Video


Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

8

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 25. 10. 2019

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Perfektní zpracování. Vše je velmi masivní a robustní, takže na něm mohu cvičit i se svými 110 kily. Ale je to fakt makačka. Na žádném jiném stroji nezapojíte tolik svalových partií najednou, jako na této mašince.


Parametry

Hmotnost zátěžového kola (kg) 4.80 kg
Hrudní pás součástí balení ne
Ovládání zátěže Závislé na rychlosti šlapání
Maximální nosnost (kg) 180 kg
Brzdný systém Vzduchový
Ergometr ne
Počet programů 7
Snímače frekvence tepu v rukojetích ne
Počet stupňů zátěže Plynulá regulace
Systém vyrovnání nerovností podlahy ano
Kolečka pro snadné přemístění ano
Hmotnost 72 kg
Zdroj napájení 4x AA baterie
Maximální výška cvičence bez omezení
Rozměry po sestavení 123 x 67,5 x 142 cm
Kategorie využití Komerční

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!