Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Můj inSPORTline tréninkový a výživový plán PREMIUM

inSPORTline PREMIUM - 3 měsíce online tréninku a výživové konzultace + 8 skype konzultací více


6 000 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 500 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Popis

Online tréninkový plán inSPORTline PREMIUM je speciálně vytvořený balíček profesionálních poradenských služeb ve spolupráci společnosti inSPORTline s týmem inSPORTline trenérů. Tým se skládá z profesionálních trenérů a výživových poradců, kteří již řadu let působí na poli profesionálního fitness a kardio koučování a výživového poradenství.
Otázky související s online tréninkem a výživovým poradenstvím jsme zodpověděli zde.
_______________________________________________________________________

Plán inSPORTline PREMIUM je online tréninkový plán zahrnující 3 měsíční online trénink s našim trenérem včetně Skype konzultací + 3 měsíční výživové poradenství. Jeden z našich trenérů Vás s online tréninkem podrobně seznámí a  osobně povede po celou dobu tréninku například prostřednictvím tréninkového chatu, který je spojen s Vaším emailem. Současně se Vám bude denně věnovat náš odborný výživový poradce Mgr.Vlastimil Chadim. Online tréninkový plán není sestaven předem a osobní trenér jej sestavuje na základě vstupního dotazníku po přesném zjištění Vašich cílů a představ. Následně si s Vámi Váš trenér domluví vstupní konzultaci přes Skype, kde Vám podrobně vysvětlí průběh a principy celé spolupráce. 
V dalším kroku se celý proces posunuje do fáze sestavování individuálního tréninkového plánu. Tento plán se většinou sestavuje pro následující týden až 14 dní.

Podrobné vysvětlení průběhu Online tréninkového plánu jsme pro Vás vytvořili zde.

Náš tým:
Bc.Petr Kopřiva - hlavní trenér Opava, Ostrava, online coach & odborný garant


Petr Kopřiva vystudoval FTVS v Brně, obor trenérství a 8 let se mimo trenérskou činnost aktivně věnuje profesionálnímu triatlonu.
_______________________________________________________________________

Mgr.Rudolf Smejkal - hlavní trenér Brno, osobní trenér


Ruda vystudoval FSpS a PdF MU v Brně obor učitelství kombinace Tv-Ze. Dříve závodil v orientačním běhu a lyžoval. Nyní učí lyžovat a věnuje se zdravotnímu cvičení. Předává své zkušenosti lidem z řad veřejnosti, kteří chtějí zlepšit svou postavu či kondici.
_______________________________________________________________________

Mgr.Vlastimil Chadim - výživový poradce - online celá ČR



 
Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!