Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Náramek TRION:Z Active - růžová

Náramek pro muže i ženy, střední síla magnetů, ultra nízká hmotnost, do extrémních podmínek, vhodný pro každodenní nošení. Zvyšuje fyzický výkon, působí na tepenné a žilní řečiště a odstraňuje únavu.   více


Barva:  růžová

Velikost:  L

599 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Náramek Trion:Z Active povzbuzuje aktivitu lidského organismu, reguluje elektromagnetickou rovnováhu a napomáhá soustředění. Účinný u degenerativních a zánětlivých onemocnění pohybového aparátu. Kombinuje iontomagnetickou terapii a dvojici ANSPO patentovaných terapeutických magnetů ve stylovém náramku. Jedinečná technologie Stayers™ a patentem chráněné uspořádání polarit ANSPO maximalizuje tok magnetického pole a umožňuje hluboké proniknutí do tkání a svalů. Kombinace záporných iontů (1500 iontů/s) a vysokojakostních feritových magnetů ANSPO s indukcí 1000 gaussů je pro své terapeutické schopnosti oblíbený a skvělou volbou nejen pro sportovce. Jednoduchý design splňuje náročné požadavky všech věkových kategorií. Silikonový náramek Trion:Z Active byl speciálně vyvinut pro vodní sporty a je vhodný do extrémních podmínek.

Záporné ionty jsou významným zdrojem energie, posilují imunitní systém a mají pozitivní vliv na sliznice dýchacích cest. Záporné ionty putují z plic do krevního řečiště a zvyšují schopnost pročištění krve. Stimulují funkci žláz s vnitřní sekrecí, zlepšují metabolismus, působí proti volným radikálům a upravují hladinu serotoninu. Serotonin (hormon štěstí) je silný nervový hormon, který působí nervovou soustavu (CNS), kde výrazně přispívá dobré náladě, kvalitnímu spánku a působí proti stresu (klidný dech). Záporné ionty zkvalitňují paměť a celkovou mentální výkonnost.

Kladné ionty mají obrácený vliv na organismus, než ionty záporné. Způsobují snížení pH krve, vzrůst krevního tlaku, zúžení cév, vysoušení sliznic, může docházet i k srdeční arytmii. Mohou způsobit dýchací potíže, až astmatické záchvaty. Přítomnost kladných iontů se zdá být pro člověka nebezpečná, ale není tomu tak. Kladné a záporné ionty se vzájemně doplňují a tvoří jednotu a rovnováhu.  

Ferity jsou stálé - permanentní magnety o síle 1000 gaussů. Zvyšují hladinu okysličení krve, podporují buněčnou regeneraci, vyrovnávají krevní tlak a napomáhají odplavování zplodin látkové výměny. Mají analgetické účinky, jsou vhodné k tlumení bolestí kloubů a svalů, zmírňují otoky a urychlují hojení. Působí protizánětlivě. Účinné jsou u degenerativních a zánětlivých onemocnění pohybového aparátu, svalových a šlachových úponů (tenisový loket a achillovka).


Technický popis:

  • zvyšuje hladinu okysličení krve
  • odstraňuje únavu a urychluje regeneraci organismu
  • vyrovnává krevní tlak
  • účinný proti chronickým bolestem krční páteře
  • tlumí bolesti kloubů a svalů
  • příznivě působí proti depresi, únavě a stresu
  • pomáhá při menstruačních bolestech a bolesti zubů
  • počet magnetů: 2  
  • materiál magnetů: ANSPO
  • hmotnost: 12 g
  • velikost: S-17cm, M-19cm, L-21cm
  • vhodné pro ženy i muže
  • nevhodné pro kojící a těhotné ženy
  • nevhodné pro osoby s kardiostimulátorem

 

Recenze

Hodnocení: 4.7

94%

zákazníků doporučuje

7

hodnocení uživatelů


AA
AA

Anna

Hodnoceno: 7. 3. 2013

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

byl pro vnučku, ještě neznám výsledek

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!