Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Náhrdelník TRION:Z Necklace - růžová AKCE

Náhrdelník pro muže i ženy, střední síla magnetů, extra nízká hmotnost, vhodný pro každodenní nošení. Zvyšuje fyzický výkon, účinný při onemocnění pohybového aparátu, artróze a uvolňuje svalové tenze. více


Barva:  růžová

Velikost:  L

590 Kč

739 Kč s DPH

-20%

ušetříte 149 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Náhrdelník Trion:Z Necklace aktivuje biochemické procesy a vyrovnává aktivitu srdce. Účinný proti bolestem úponů, které způsobují zkrácené svaly (loket, achillovka, koleno), uleví při svalové tenzi nebo křečích, které jsou reakcí na přetížení nejen sportovní námahou. Mineon Health Fibre vlákno uvolňuje záporné ionty (1500 iontů/ sec.), s jedinečnou technologií Stayers™ a patentem chráněné uspořádání polarit ANSPO maximalizuje tok magnetického pole a umožňuje hluboké proniknutí do tkání a svalů.Kombinace záporných iontů a vysokojakostních feritových magnetů ANSPO s indukcí 1000 gaussů je pro své terapeutické schopnosti oblíbený a skvělou volbou nejen pro sportovce. Náhrdelník Trion:Z Necklace lze ovinout kolem kotníku při bolestech, zánětu nebo natažení achillovky a lýtkových svalů. Magnety s technologií ANSPO se na vláknu dají posouvat přímo na bolestivá místa.

Záporné ionty jsou významným zdrojem energie, posilují imunitní systém a mají pozitivní vliv na sliznice dýchacích cest. Záporné ionty putují z plic do krevního řečiště a zvyšují schopnost pročištění krve. Stimulují funkci žláz s vnitřní sekrecí, zlepšují metabolismus, působí proti volným radikálům a upravují hladinu serotoninu. Serotonin (hormon štěstí) je silný nervový hormon, který působí nervovou soustavu (CNS), kde výrazně přispívá dobré náladě, kvalitnímu spánku a působí proti stresu (klidný dech). Záporné ionty zkvalitňují paměť a celkovou mentální výkonnost.

Kladné ionty mají obrácený vliv na organismus, než ionty záporné. Způsobují snížení pH krve, vzrůst krevního tlaku, zúžení cév, vysoušení sliznic, může docházet i k srdeční arytmii. Mohou způsobit dýchací potíže, až astmatické záchvaty. Přítomnost kladných iontů se zdá být pro člověka nebezpečná, ale není tomu tak. Kladné a záporné ionty se vzájemně doplňují a tvoří jednotu a rovnováhu.  

Ferity jsou stálé – permanentní magnety o síle 1000 gaussů. Zvyšují hladinu okysličení krve, podporují buněčnou regeneraci, vyrovnávají krevní tlak a napomáhají odplavování zplodin látkové výměny. Mají analgetické účinky, jsou vhodné k tlumení bolestí kloubů a svalů, zmírňují otoky a urychlují hojení. Působí protizánětlivě. Účinné jsou u degenerativních a zánětlivých onemocnění pohybového aparátu, svalových a šlachových úponů (tenisový loket a achillovka).


Technický popis:

  • Mineon Health Fibre vlákno
  • počet magnetů: 8 (8 x 1000 gaussů), ANSPO patentovaná technologie
  • materiál: textil
  • hmotnost: 19 g
  • velikost: S - 42 cm, M - 48 cm, L - 57 cm
  • vhodné pro ženy i muže
  • nevhodné pro kojící a těhotné ženy
  • nevhodné pro osoby s kardiostimulátorem

 


 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


HH
HH

H.M.

Hodnoceno: 14. 6. 2011

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

mám dlouhodobý problém s krční páteří měla jsem náramek na brnění prstů a ten mi pomohl doporučuji ho všem známým

Mám náhrdelník krátce, ale hned po dvou dnech jsem pocítila zlepšení bolestivosti krční páteře.

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!