Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Chytré hodinky Fitbit Ionic - Slate Blue/Burnt Orange AKCE

Multifunkční hodinky s WiFi a GPS, které umí vše, na co si vzpomenete. Měření tepové frekvence, plánování tréninků, monitoring spánku a bezpočet dalších funkcí – to vše v elegantním designu a s těmi nejnovějšími technologiemi. více


Barva:  Slate Blue/Burnt Orange

5 990 Kč

7 790 Kč s DPH

-23%

ušetříte 1 800 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 1 497 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Chytré hodinky Fitbit Ionic dodají vašim každodenním aktivitám zcela nový rozměr. S funkcí GPS, integrovanou WiFi, optickým senzorem na zápěstí a pamětí pro více než 300 hudebních skladeb jsou připraveny opravdu na všechno. Tělo hodinek je vyrobeno ze speciálně lisovaného hliníkového materiálu, který je vysoce odolný a zároveň lehký. Tím pádem je ideální na celodenní nošení i náročný trénink. Hodinky jsou navíc do 50 m vodotěsné, takže je můžete používat i k plaveckým sportům. Barevný dotykový displej s vysokým rozlišením vám umožňuje přehledně sledovat své aktivity za jakéhokoliv počasí, vybírat mezi oblíbenými aplikacemi nebo kontrolovat příchozí hovory, zprávy či e-maily ve vašem mobilu. Pro přesnější a spolehlivější sledování vaší polohy využívá funkce GPS globální družicový systém GLONASS.

Chytré hodinky Fitbit Ionic vám také poskytnou důkladný personalizovaný trénink a provedou vás každým krokem. Na displeji si můžete prohlédnout grafické znázornění navrhovaných cviků. Různé sportovní režimy vám umožní sledovat průběh konkrétních tréninků, například jízdy na kole, posilování s činkami nebo běhání. Přístroj navíc sám rozezná, kdy se do tréninku pustíte, takže nikdy nepřijdete o záznamy svých aktivit. Všechna naměřená data se ukládají do Fitbit aplikace pomocí funkce Bluetooth. Hodinky jsou kompatibilní s více než 200 zařízeními podporujícími operační systémy iOS, Android a Windows a lze k nim bezdrátově připojit i Bluetooth sluchátka.

Kromě pohybových aktivit je zařízení také vybaveno funkcemi pro podporu spánku a klidového režimu. Automatické snímání tepové frekvence ze zápěstí umožní hodinkám monitorovat fáze vašeho spánku a následně zlepšit jeho kvalitu. Tepová frekvence také pomáhá s kontrolou dýchání a meditací. Ženám umožňují hodinky sledovat průběh menstruačního cyklu a zaznamenávat si případné symptomy.

Chytré hodinky Fitbit Ionic jsou zkrátka špičkovým multifunkčním zařízením, které vás bude spolehlivě provádět vaším denním režimem. Automaticky budou měřit vaši tepovou frekvenci, poskytnou vám užitečné rady při tréninku, spojí vás se sociálními sítěmi, a navíc si do nich můžete nahrát hudbu, která vás vždy správně naladí. To vše je doplněno stylovým designem, který se hodí jak do práce, tak do posilovny.
 


Vysoká výdrž baterie

Den má 24 hodin. Po stejnou dobu by měly vydržet i vaše hodinky. Chytré hodinky Ionic lze na jedno nabití používat až 5 dní (v závislosti na tom, jak je používáte). Spolehlivě tak monitorují vaše aktivity od rána až do noci.


Monitorování spánku

Hodinky Ionic vám umožňují lépe porozumět kvalitě vašeho spánku. S využitím technologie PurePulse® monitorují přes noc vaši tepovou frekvenci a zaznamenávají jednotlivé fáze spánku. V aplikaci Fitbit si můžete nastavit spánkový cíl a řídit se doporučeným harmonogramem spánku. Hodinky vás upozorní, kdy je čas jít spát a vibrováním vás v určený čas vzbudí.

 

Celodenní monitorování aktivit

Díky celodennímu monitorování klidové tepové frekvence zjistíte, jak se vyvíjí vaše tělesná kondice a jak je na tom váš kardiovaskulární systém. Pomocí aplikace můžete pracovat na zlepšení své kondice a získat přehled o tom, jak jste na tom v porovnání s průměrem lidí vašeho věku a pohlaví.


 

Funkce Smarttrack

Hodinky pomocí tepové frekvence nepřetržitě sledují vaši fyzickou aktivitu a díky funkci Smarttrack dokáží rozeznat, kdy začnete trénovat nebo cvičit. Automaticky pak začnou zaznamenávat tréninkové hodnoty, takže se nemusíte bát, že se zapomenete přepnout do příslušného tréninkového režimu. Hodinky Ionic jsou vždy o krok před vámi.

 


Technický popis:

  • Bluetooth 4.0
  • GPS s GLONASS
  • WiFi
  • výdrž baterie až 4 dny na jedno nabití
  • automatické rozpoznání sportovní aktivity SmartTrack
  • automatické snímání tepové frekvence PurePulse
  • snímání tepové frekvence ze zápěstí
  • možnost propojení s Bluetooth sluchátky
  • barevný dotykový displej
  • NFC čip pro bezkontaktní platby (v ČR pouze držitelé karet Visa a Mastercard od MONETA Money Bank)
  • použití: běh, cyklistika, plavání, fitness, turistika, lyžování, outdoor
  • kompatibilita: iOS, Android, Windows
  • pamět: 2,5 GB (záznamy o pohybu za 7 dní, denní statistiky za 30 dní, 300+ hudebních souborů)
  • vodotěsnost: 5 ATM (do 50 m)
  • rozlišení displeje: 348 x 250 px
  • velikost displeje: 2,9 x 2,1 cm, úhlopříčka 3,6 cm
  • velikost řemínku: balení obsahuje dva řemínky; S (14-17 cm), L (17-20,6 cm)
  • hmotnost: 30 g


Trénuj jako profesionál

  • GPS s GLONASS - Sledujte svůj pohyb na mapě a kontrolujte si tempo v reálném čase. Přesnost a spolehlivost je zaručena satelitním systémem GLONASS.
  • měření tepu ze zápěstí - Sledování tepové frekvence vám může pomoci rychleji dosáhnout vašich sportovních cílů. PurePulse nepřetržitě snímá vaši tepovou frekvenci pomocí optického senzoru na zápěstí.
  • automatická detekce tělesné aktivity - Funkce SmartTrack automaticky rozpozná jestli zrovna běháte nebo jedete na kole a zaznamená vaše data do aplikace.
  • kroky, vzdálenost, počet vyšlapaných pater, spálené kalorie - Monitorujte svou fyzickou aktivitu v průběhu dne a zaznamenávejte výsledky do aplikace Fitbit.
  • hodiny, stopky, budík, kalendář, den v týdnu - Zobrazení ciferníku si lze nastavit podle svých představ.
 

Získej dokonalý přehled o potřebách svého těla

  • dlouhodobé hodnocení tělesné kondice - Protože hodinky snímají vaši tepovou fekvenci v průběhu celého dne, umožňují vám zaznamenávat si jedinečné statistiky o průběhu vašeho snažení a pokroku, který jste udělali.
  • monitoring spánku - Tato funkce automaticky monitoruje délku trvání a přerušovanost vašeho spánku. Poté vás jemně vzbudí tichým vibrováním. Vyhodnocením tepové frekvence navíc mohou hodinky identifikovat fáze spánku a posoudit tak jeho celkovou kvalitu.
  • kontrola dýchání - Díky snímání tepové frekvence vám hodinky pomohou s meditací.
  • sledování menstruačního cyklu - Hodinky umožňují ženám sledovat jejich měsíční cyklus, zaznamenávat si symptomy a vypočítat si období ovulace.
 

Připoj se na oblíbené platformy a relaxuj

  • notifikace - Po spárování s telefonem na displeji uvidíte upozornění o příchozích hovorech, SMS zprávách, e-mailech nebo zprávách ze sociálních sítí, jako jsou Facebook či Twitter. Nemusíte tak mít telefon v ruce a můžete se plně soustředit na svůj trénink.
  • poslech hudby pomocí Bluetooth sluchátek - Poslech hudby je pro mnohé neoddělitelnou součástí tréninku. S Fitbit Ionic máte možnost nahrát si více než 300 hudebních skladeb přímo do hodinek a přehrávat je do sluchátek připojených pomocí Bluetooth.
 

Nebo vyzkoušej nové triky!

  • achu health - Fitbit nově nabízí další způsob, jak zužitkovat data, která vaše chytré hodinky denně naměří. Pomocí aplikace achuTM je lze totiž využít k analyzování symptomů a včasnému varování před nemocemi. Jakmile bude vaše tělo jevit příznaky obvyklé nemoci, jako je rýma či chřipka, aplikace vás na ně upozorní dříve, než si jich sami všimnete. Stačí synchronizovat hodinky s vaším achu účtem a zaznamenávat příznaky přímo na displeji vašich hodinek.
  • Couch to 5K - Spárováním hodinek s aplikací Couch to 5K získáte skvělou motivaci k zlepšení své kondice. Couch to 5K totiž nabízí tréninkový program, díky kterému bude i úplný začátečník po 9 týdnech schopen uběhnout 5 kilometrů.
  • Genius Wrist - Kompatibilita s Genius Wrist vám přinese možnost využít hned 4 fitness aplikace – Gym Genius, Gym Time Pro, Workout Builder a Workout Genius. Tyto aplikace nabízí další způsoby, jak sledovat naměřená data, plánovat tréninky a zvyšovat svou produktivitu, ať už se zaměříte na posilování, fitness či jógu.
  • MySwimPro - Skvělá aplikace pro plavecký trénink na všech úrovních – od začátečníků až po experty. Ať už chcete plavat v krytém bazénu nebo v přírodě, s MySwimPro máte možnost naplánovat si trénink zcela podle svých představ.


Upozornění: Sériové číslo produktu najdete na původním balení pod čárovým kódem. Prosíme tedy zákazníky, aby si toto číslo zaznamenali za účelem případné reklamace.


Video


Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 3. 6. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Vydrz baterie

Prehladnost

Skvele vlastnosti

Vzhlad

Jednoduche na pouzivanie

Zatial ziadne, snad ani nebudu


Parametry

GPS ano
Typ snímání tepové frekvence zápěstí
Voděodolnost pro Plavání, potápění bez dýchacího přístroje
Voděodolnost (reálná) 50 m
Hrudní pás součástí balení ne
Podsvícený displej ano
MP3 úložiště ano
Rozhraní v češtině ne
Materiál těla Hliník
Hrudní pás součástí balení ne
Kalorie ano
Monitorování denní aktivity ano
Monitorování spánku ano
Kompas ne
Alarm ano
Fitness test ano
Paměť tréninkových dat ano
Venkovní teplota ne
Výdrž baterie 4 d
Hmotnost 30 g

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!