Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Drink Nutrend Neocarnitargin ženšen 500 ml

Pro celkovou stimulaci, harmonizaci a vitalizaci. Pro podporu vytrvalostního výkonu sportovců, zlepšení svalové a nervosvalové aktivity. více


385 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

NeoCarnitargin představuje unikátní kombinaci funkčních účinných látek pro celkovou harmonizaci a stimulaci energetických metabolických cyklů, při kterých se získává energie např. pro srdeční činnost, svalovou práci, energie pro činnost buněk imunitního systému, jater atd. Současně napomáhá optimalizaci nervosvalových procesů. Je v rychle vstřebatelné tekuté formě.

Je určen pro:

  • podporu vytrvalostního výkonu u sportovců
  • doplnění výživy ke zlepšení svalové a nervosvalové aktivity (ke snížení tendence ke svalovým křečím)
  • podporu redukčních diet (využívání energie z tukové tkáně)
  • doplnění výživy ke snížení rizika oběhových obtíží
  • urychlení regenerace po intenzívní fyzické zátěži
  • udržování fyzické a psychické kondice v období stresového zatížení
  • doplnění výživy k podpoře spermatogeneze
  • celkovou přirozenou energizaci a vitalizaci organismu - budování antistresové bariéry


Charakteristika účinných látek:

L-Carnitin base - L-Carnitin přenáší mastné kyseliny do místa spalování - mitochondrií a tím podporuje tvorbu energie z tuků. Je životně důležitý při dodávání energie do mnoha tělesných orgánů, např. srdce, jater, svalů a buněk imunitního systému, čímž zajišťuje jejich funkci. Podílí se na celkové energizaci organismu. Výrazně přispívá k redukci nadváhy, podporuje srdeční a mozkovou činnost, zlepšuje fyzickou a psychickou výkonnost. Významná je skutečnost, že srdce využívá asi 70 % energie z mastných kyselin. Proto je velmi podstatný dostatek L-Carnitinu pro správnou funkci a činnost srdce. Jelikož srdce nemůže L-Carnitin vytvářet, závisí na dostatečném přísunu z krevního řečiště.

 L-Carnitin v kombinaci s L-Argininem a vitaminem B6 tvoří velice účinnou kombinaci látek pro odbourávání depotních tuků. Správné nastartování metabolismu tuků má za následek jak celkovou energizaci organismu, tak i snížení hladiny cholesterolu. Přídavek ženšenu pomáhá organismu mobilizovat energii ke zvládání fyzické i psychické zátěže, k posílení organismu a budování protistresové bariéry. Na zvýšení energetického potenciálu organismu se taktéž podílí jedna z nejvýznamnějších aminokyselin - glycin. Glycin je v organismu využíván pro tvorbu kreatinu a následně z něj kreatinfosfátu - látky sloužící jako přímý zdroj energie pro činnost svalů. Spolu s magnesiem, které má výrazné protikřečové účinky, tvoří ideální kombinaci pro podporu správné činnosti svalů. Výjimečná kombinace těchto látek je zejména vhodná pro regeneraci sil při fyzickém i psychickém zatížení a s tím spojenými obtížemi.

Doporučené dávkování:
pro efektivní nabuzení a stimulaci organismu, pro podporu redukce podkožního tuku, ke zlepšení nervosvalové aktivity a snížení rizika oběhový obtíží konzumujte 2x denně 15 ml na lačný žaludek. První dávku před snídaní a druhou před obědem. Druhou dávku lze také zařadit 30 minut před fyzickou aktivitou. Je možné užít i jednorázově 30 ml 1x denně nejlépe ráno před snídaní. Nepřekračujte doporučené dávkování. Maximální denní dávka 3x 15 ml.

Použití:

  • před použitím protřepte
  • podávejte nejlépe zředěním obsahu odměrky do studeného nápoje
  • pro přípravu nejsou vhodné mléčné nebo alkoholické nápoje
  • po použití láhev pečlivě uzavřete, odměrku důkladně vymyjte teplou vodou a usušte
  • po otevření uchovávejte při teplotě do 10 °C a spotřebujte do 30 dnů


 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


IP
IP

Ivan Plášil

Hodnoceno: 28. 4. 2011

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Každé jaro je nutno rychle "spálit" přebytečně nasbírané tuky, abychom mohli opět vyjet na kole a troufnout si na místní i zahraniční kopce a přitom neztratit plíce po cestě....

revitalizace organismu

snižování nadváhy

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!