Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Běžecký pás TechnoGym Artis Run U-GO

Designově unikátní běžecký pás, multimediální LED displej, přizpůsobivý povrch běžecké plochy, ergonomická madla, není třeba jej mazat. více


0 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Běžecký pás TechnoGym Artis Run U-GO je designový pás pro ty, kteří při sestavovaní své tělocvičny dbají nejen na profesionální funkce strojů, ale také na jejich stylové provedení. Poddajný povrch běžecké plochy byl vyvinut tak, aby se přizpůsobil různým stylům běhu a vyhovoval tak každému uživateli. Běžecká plocha je dostatečně velká pro pohodlný trénink a od země je vzdálena pouze 24 cm. Provedení trenažeru je zcela přizpůsobeno ergonomii pohybu, od páček pro rychlou úpravu sklonu a rychlosti běžecké plochy po optimální úhel displeje vůči poloze uživatele. Do speciálně tvarovaných madel jsou zabudovány snímače tepové frekvence, pomocí kterých stroj monitoruje váš tep. K dispozici je tedy i funkce nastavení tepové zóny (CPR program), ve které vás pás udržuje automatickou úpravou rychlosti a sklonu běžecké plochy. S maximální rychlostí 25 km/h můžete na páse vynaložit opravdu intenzivní úsilí.

Díky bezkartáčovému motoru a materiálům běžecké plochy, které snižují tření, má běžecký pás TechnoGym Artis Run U-GO o 30 % menší spotřebu energie při srovnání s ostatními stroji ve své třídě. Pás se navíc vyznačuje celou řadou užitečných funkcí. Stroj je vybaven detektory pohybu, a proto se v případě, že uživatel opustí běžeckou plochu, pás automaticky zastaví (Runner Detection System). Na koncích madel jsou navíc umístěny světelné diody, které svítí červeně, je-li pás v pohybu, a zeleně v případě, že je bezpečné na něj nastoupit (bezpečnostní systém InMotion). K tomu všemu je pás prakticky bezúdržbový. Běžecká plocha se sama centruje a není třeba ji jakkoli promazávat.

Hlavním prvkem běžeckého pásu TechnoGym Artis Run U-GO je multifunkční LED displej, který lze připojit k internetu. Na displeji můžete jasně a přehledně sledovat vaše aktuální tréninkové údaje, jako jsou čas, uběhnutá vzdálenost, spálené kalorie a další. Displej navíc funguje také jako multimediální portál a můžete si na něm tedy prohlížet oblíbené webové stránky, hrát hry, dívat se na videa, nebo poslouchat motivační hudbu. Díky USB portu skrze něj lze dokonce nabíjet mobilní telefon nebo podobná chytrá zařízení. S tímto pásem vaše zážitky z posilovny se opravdu přesunou do jiné dimenze.

Bez mazání
Běžecký pás TechnoGym Artis Run U-GO disponuje speciální technologií, díky které se běžecká plocha NEMAŽE. Jakýkoliv olej nebo jiné mazivo běžeckou plochu ničí. Pás je díky této jedinečné funkci naprosto bezúdržbový.


Klíčové vlastnosti:

  • prvotřídní design
  • elegantní ergonomický tvar
  • měkká, přizpůsobivá a mimořádně široká běžecká plocha
  • multimediální LED displej
  • bezpečnostní prvky
  • nízkoúdržbový
  • 19 funkcí: rychlý start, nastavení cílové hodnoty (čas, vzdálenost, kalorie), program CPR (HRC funkce), program na hubnutní, tréninková zóna, uživatelský program, 6 přednastavených programů, 

Technický popis:

výkon motoru

8 HP

rozměry běžecké plochy

152 x 58 cm

zdvih běžecké plochy (sklon)

elektronický

počet stupňů sklonu pásu

15

rychlost

0,8 - 25 km/h

celkový počet programů

19

přednastavené programy

6

uživatelské programy

1

HRC program

ano

manuální program

ano

snímače tepové frekvence

ano

držák na lahev

ano

stojan na tablet

ano

transportní kolečka

ano

systém vyrovnání nerovností

ano

odpružení

TechnoGym

bezpečnostní brzda

ano

přijímač hrudního pásu

ano

hrudní pás součástí balení

ne

audio vstup

ano

sklápěcí konstrukce

ne

celkové rozměry stroje

v160,5 cm x š88,5 cm x d206 cm

rozměry ve sklopeném stavu

X

maximální nosnost

220 kg

hmotnost

215 kg

zdroj napájení

230V

kategorie

neuvedeno

použití

komerční, klubové

 


 

Parametry

Maximální nosnost 220 kg
Výkon motoru 8 HP
Zdvih běžecké plochy elektronický
Maximální sklon běžecké plochy 8,5° (15 %)
Délka běžecké plochy 152 cm
Šířka běžecké plochy 58 cm
Minimální rychlost 0,8 km/h
Maximální rychlost 25 km/h
Celkový počet programů 19
Přednastavené programy 6
Uživatelské programy 1
HRC program ano
Manuální program ano
Snímače tepové frekvence ano
Držák na lahev ano
Stojan na tablet ano
Transportní kolečka ano
Systém vyrovnání nerovností ano
Odpružení TechnoGym
Bezpečnostní brzda ano
Přijímač hrudního pásu ano
Hrudní pás součástí balení ne
Audio vstup ne
Sklápěcí konstrukce ne
Výška v provozním stavu 160.50 cm
Šířka v provozním stavu 88.50 cm
Délka v provozním stavu 206 cm
Typ pásu Motorové
Hmotnost stroje 215 kg
Zdroj napájení 230V
Použití (určení) komerční
Technologie TechnoGym

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!