Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka Joyor F3 bílá - 2.jakost

Skládací elektrokoloběžka, výkon 350 W a dojezd 35 km, rozměrný nášlap, přední i zadní světlo, vhodná i pro děti od 10 let. více


13 490 Kč

s DPH

nebo 4 x 3 372 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: nové, kosmetické vady

Elektrokoloběžka Joyor F3 bílá je skvělým pomocníkem při dojíždění do práce či školy a zábavným společníkem na výletech či dovolené. Díky své nízké hmotnosti 13 kg a jednoduchému skládacímu mechanismu ji lehce vyndáte z kufru auta či přenesete do autobusu a vlaku. Motor o výkonu 350 W motor poskytuje dostatečný výkon pro jezdce do 85 kg, kdy koloběžka svižně reaguje a dobře si poradí i s prudším kopcem. Na rovině pojedete rychlostí až 35 km/h.  Pro minimální výkonovou ztrátu je motor bez řetězu integrován přímo do zadního kolečka. Odpadá tak nepříjemné čištění a seřizování řetězu.

Baterie používá nejnovější technologii Li-Ion bez paměťového efektu. Na plnou kapacitu se tak dobije již za 5 h s dojezdem až 35 km. Baterie je elektronicky chráněna proti přebití i podbití a lze ji dobíjet přenosnou kompaktní nabíječkou kdykoliv tak snadno jako mobilní telefon. Stav baterie můžete sledovat na multifunkčním displeji.

Elektrokoloběžka Joyor F3 má 3 rychlostní režimy, bezpečně si jí tak užije i dítě od 10 let. Plyn je aktivní až po prvním odrazu nohou od země (při rozjeté koloběžce) - náhodné stisknutí plynu stojící koloběžky tak nepřekvapí vás ani okolí. Díky přednímu i zadnímu LED světlu lze bezpečně jezdit i po setmění. Zadní světlo funguje i jako brzdové.

Na 44 cm dlouhém a 16,5 cm širokém nášlapu se pohodlně svezete s chodidly za sebou či vedle sebe. Výškově nastavitelná řídítka s aretační drážkou zajišťují stabilní jízdu bez bolavých zad osobám do výšky 200 cm. Lehký a pevný rám z leteckého hliníku je dimenzován na hmotnost jezdce do 120 kg. Přední nafukovací pneu o průměru 20,3 cm pomáhá tlumit vibrace a terénní nerovnosti. Nepříjemné vibrace navíc pohlcuje i přední tlumič. V neposlední řadě je elektrokoloběžka Joyor F3 vybavena praktickým stojánkem a zvonkem integrovaným do brzdové páčky.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu letecký hliník
výkon motoru 350 W
typ motoru bezkartáčový stejnosměrný
maximální otáčky motoru 600/min
maximální točivý moment 9 Nm
maximální rychlost 35 km/h
3 rychlostní režimy 15/25/35 km/h (prostřední režim je energeticky nejúspornější)
tempomat ano
maximální stoupání 8,5° (15%)
baterie Li-Ion 13 Ah, 36 V
dojezd na jedno nabití 35 km
čas pro plné nabití 5-6 h
brzdy zadní bubnová
pneumatiky přední nafukovací, zadní pevná
velikost pneumatik 8" (20,3 cm)
rozměry nášlapu 44 x 16,5 cm
výška nášlapu (horní) 13 cm
výška nášlapu (spodní) 7,5 cm
výška řídítek 84 - 114 cm
šířka řídítek 50 cm
osvětlení přední i zadní, brzdové
rozměry koloběžky d98 x š50 x v114 cm
rozměry složené koloběžky d92 x š18 x v36 cm
minimální doporučená výška jezdce 130 cm
nosnost 120 kg
doporučené zatížení do 85 kg
hmotnost 13 kg
další vybavení skládací mechanismus, zvonek v brzdové páčce, stojánek, přední tlumič


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.


Video


Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

3

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 18. 6. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

kolobežku zatiaľ skúšam. Mám 90 kg a ide so mnou po rovinke aj 40. Som prekvapený, že spĺňa všetky kritériá uvádzané v informáciách obchodu. Dojazd so mnou je v pohode 35 až 40 km. Šiel som 18 km do mierneho kopca bez prestávky a kolobežka to zvládla perfektne. 10 ročná dcéra je taktiež nadšená. Zatiaľ veľká spokojnosť vrelo odporúčam.

som chodec takže nepotrebujem prilbu ani iné pomôcky ako na bicykel.

Je trošku tvrdšia po hrboch. Viem, že to nieje do terénu, info len tak.


Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 130 cm
Baterie 13Ah / 36V, Li-Ion
Hmotnost 13 kg
Výkon motoru 350 W
Brzdy zadní bubnová
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 980 x 500 x 1140 mm
Typ kol nafukovací + bezdušové
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Dojezd 35 km
Maximální rychlost 35 km/h
Velikost kol 8"

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!