Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Komplex Nutrend Enduro BCAA

Sportovní výživový doplněk, který obsahuje vybrané funkční látky pro ochranu svalové hmoty, podporu výkonnosti a regenerace během i po zátěži. více


359 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Komplex Nutrend Enduro BCAA s větvenými esenciálními aminokyselinami BCAA, patří mezi jeden z nejefektivnějších doplňků sportovní výživy. Použitím před zátěží chrání svalovou hmotu proti poškození, použitím po zátěži zrychluje kvalitní regeneraci.

ENDURO BCAA obsahuje 500 mg nejdůležitějších esenciálních aminokyselin BCAA v jedné kapsli. Jednotlivé aminokyseliny L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin jsou zde v optimálním poměru 2:1:1, který přesně odpovídá potřebám organismu při a po vytrvalostní zátěži.

Čistá krystalická forma BCAA ve volné formě podporuje ochranu a regeneraci svalové hmoty a zvyšuje výkonnost. V kombinaci s L-Carnitinem zajišťuje jejich efektivnější využití organismem. ENDURO BCAA jsou obohacené o látky snižující zakyselení organismu, a to L-Alaninem, L-Carnosinem.

BCAA představují až 35 % aminokyselin, které tvoří svalovou tkáň. Při namáhavé fyzické práci dochází vždy ke zvýšené spotřebě BCAA a bez jejich dostatečného doplňování dochází ke zvýšenému katabolismu (odbourávání) svalových bílkovin. To vede ke zhoršené regeneraci po ukončení zátěže. Navíc nadměrný katabolismus svalové hmoty způsobuje následný úbytek svalové hmoty a tím především pokles fyzické výkonnosti. Tím pádem se v organismu děje přesně opačný děj, než intenzivním tréninkem očekáváte.


Proč právě poměr 2:1:1?
Protože aminokyselina L-Leucin je organismem využívána až v dvojnásobném množství oproti L-Isoleucinu a L-Valinu. Díky dodržení tohoto fyziologického poměru je zabezpečena maximální vstřebatelnost a využitelnost.


ENDURO BCAA je určen pro:

  • podporu kvalitní a rychlé regenerace
  • zvýšení fyzické výkonnosti 
  • snížení zakyselení organismu (L-Alanin, L-Carnosin) - vhodné použít před zátěží
  • zvýšení svalového výkonu
  • ochranu svalové hmoty před poškozením namáhavým fyzickým výkonem
  • oddálení nástupu pocitu únavy

Doporučené dávkování:

  • 6 kapslí (3 g BCAA) před výkonem pro ochranu svalové hmoty
  • 6 kapslí po výkonu pro podporu regenerace
  • při méně náročných aktivitách lze dávku rozdělit i na 2 poloviny, tzn. 3 kapsle před výkonem a 3 po výkonu
  • doporučujeme kombinovat s produktem CYCLOX pro zvýšení prokrvení zatěžovaných svalů a lepší transport BCAA v organismu

NUTREND tip:
Pokud plánujete delší aktivitu, tak si vezměte 3 kapsle ENDURO BCAA před výkonem. Obsah dalších 3 kapslí vysypte do bidonu a smíchejte se sportovním nápojem ISODRINX. Zajistíte si tak průběžný přísun BCAA v průběhu aktivity, podpoříte výkonnost, ochráníte svalovou hmotu a také významně oddálíte nástup únavy.



 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


MD
MD

Martin drietomský

Hodnoceno: 28. 10. 2014

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

chodim do mfitnessu tak potrěbuji tento produkt

super produkt,chodim do fitnessu a co beru ento produkt tak je to znat.

strašně malé balelni a drahé

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!