Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Řemínek pro TomTom Watch 3 šedo-oranžová - 2.jakost - šedo-oranžová

Dvě velikosti, komfortní materiál, snadná výměna, bezpečné zajištění hodinek, jednoduchá údržba. více


velikost řemínku:  L (143-206 mm)

Barva:  šedo-oranžová

599 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: bez originálního balení

Řemínek TomTom Watch 3 je komfortní náhradní řemínek ke sporttesterům TomTom včetně třetí generace. Řemínek je vyroben z jemné gumy, která je velmi přijemná na dotek a ohebná, zároveň je ale pevná a odolná proti přetrhnutí. Pásek řemínku je široký a dostatečně dlouhý na to, aby skvěle padl na jakékoliv zápěstí. Výměna hodinek do nového řemínku je velice snadná a pohybuje se v řádu několika málo sekund. Řemínek tak můžete kdykoliv vyměnit podle aktuální nálady. Otvor na sporttester má zpětné háčky, což zabraňuje přístroji vyklouznout či se jinak vysunout.


Technický popis:

  • komfortní řemínek z příjemného materiálu
  • kompatibilní se sporttestery TomTom Runner 3, Spark 3, Runner 2, Spark
  • snadně udržovatelný materiál
  • ochrana proti rozepnutí řemínku
  • velikost: 121-175 mm (S), 143-206 mm (L)
  • hmotnost: 16 g
  • šířka řemínku: 27 mm

 

Recenze

Hodnocení: 3.5

70%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 14. 7. 2017

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

remienok sa mi roztrhol po roku bežného pouzivania. Pri EU cene 25-28 € je to nevýhoda. Z Ciny sa dá za 10USD, ale dodacia doba je tri tyzdne, co je OK, ak uz máte náhradný...

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!