Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Skládací elektrokolo TrybEco Compacta 12" - 2.jakost

Jednoduchý mechanismus, kompaktní rozměry, pohodlné sedlo, přední i zadní světlo součástí, velké blatníky. více


22 450 Kč

s DPH

nebo 4 x 5 612 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: oděrky, mírně použito

Skládací elektrokolo TrybEco Compacta 12" je kompaktní kolo do města. Je ideální na kratší vzdálenosti, nákup nebo malé vyjížďky. Rám je z hliníkové slitiny 6061 s nosností až 120 kg. Celé kolo pohání přední pohon vybavený motorem 8FUN o výkonu 250 W. Tento motor je napájen Li-Ion baterií 36V 9Ah, která v závislosti na terénu, hmotnosti uživatele a povětrnostním podmínkám zaručuje dojezd až 100 km.  Při téměř úplném vybití se nabíjí 5 hodin. Maximální podpora motoru je až 25 km/h. Skládací elektrokolo Compacta 12" má 1 převod a přehledný LCD displej, který zobrazuje veškeré podstatné jízdní údaje.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:


Technický popis:

Rám  Al 6061
Motor 8FUN, (přední pohon)
Výkon motoru 250 W, 36V
Rychlost (podpora) 25 km/h
Baterie Li-Ion, 36V, 9 Ah
Nabití na plnou kapacitu 5 hod.
Dojezd 50 - 100 km
Displej LED
Velikost kol  12"
Počet převodů  1
Maximální nosnost 120 kg
Hmotnost 18.50 kg
Rozměr 126 x 55 x 109 cm
Rozměr ve složeném stavu 61 x 27,7 x 81 cm
Vzdálenost mezi sedlovkou a řídítky 50 cm
Vzdálenost mezi sedlem a pedály 55-80 cm
Šířka řídítek 58 cm
Délka madel 11,5 cm
 

Vlastnosti elektropohonu:

inteligentní nabíjení: po úplném dobití baterie se nabíjecí adaptér sám vypne
pohon se vypne při 25 km/h


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, mimořádně úzké bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, používání ekonomického jízdního režimu (pokud takovým kolo disponuje), hmotnost cyklisty pod 70 kg.

 

Parametry

Model motoru 8FUN, přední pohon
Baterie 9 Ah, Li-Ion
Velikost kol 12"
Počet převodů 1
Nabití na plnou kapacitu 5 hod.
Dojezd 100 km
Výkon motoru 250 W
Displej LED
Rám Al 6061
Materiál rámu Hliník
Pohon na předním kole
Hmotnost 18.50 kg
Maximální nosnost (kg) 120 kg

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!