Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Motokrosové rukavice AXO VR-X AKCE

Jistý úchop, protiskluzové panely na dlani, ergonomické karbonové chrániče, perforovaný syntetický materiál na prstech, přirozená ventilace více


Barva:  modrá

Velikost:  M

999 Kč

1 290 Kč s DPH

-23%

ušetříte 291 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Motokrosové rukavice AXO VR-X jsou technicky a bezpečnostně velmi propracovaným produktem. Na dlaních je použita kvalitní syntetická kůže, zatímco klouby kryjí masivní karbonové chrániče. Praktický přilnavý povrch na prstech zajišťuje lepší, citlivější úchop. Vše doplňují funkční elastické panely mezi prsty, které umožňují volnější pohyb.

Perforované části na prstech a krytý panel na hřbetu ruky zase zaručují efektivní odvod vzduchu a perfektní klima uvnitř rukavic. Výhodou je v neposlední řadě také klasické stahování pomocí manžety na suchý zip, díky čemuž se rukavice během jízdy nevyvléká a perfektně sedí. Dopřejte si značku, v níž jezdí několikanásobný mistr světa Antonio Cairoli. 


Technický popis:

  • kožené vklady na dlani
  • vysoce odolné karbonové chrániče záprstních kloubů a vnější strany zápěstí
  • záprstní chránič z TPR (gumový materiál)
  • perforovaný syntetický materiál na prstech
  • elastický Lycra materiál mezi prsty
  • zápěstní manžeta se suchým zipem
  • materiál: 35% syntetická kůže, 35% spandex, 10% Air Prene, 5% Lycra, 5% karbon, 10% TPR

Velikostní tabulka (rozměry rukavic):

  Obvod dlaně (cm) Délka po zápěstí (cm) Celková délka (cm)
S 20 17 21,5
M 21 17,5 22
L 22 18 22,5
XL 23 18,5 23


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Parametry

Délka Krátké
Materiál Syntetická kůže, Spandex
Kloubní protektory ano
Protiskluzové dlaně ano
Stahování zápěstí na suchý zip ano
Reflexní prvky ne
Tepelná izolace ne
Vyhřívání ne
Pro dotykové displeje ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!