Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Žebřiny inSPORTline Basicline 195 x 65 cm - 2.jakost

Nižší lakované ribstole, jednoduchý design, kvalitní bukové a borové dřevo, pevné uchycení do zdi, jednoduchá montáž, snadná údržba. více


1 999 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: bez orig. obalu, oděrky

Žebřiny inSPORTline Basicline 195 x 65 cm jsou kvalitní ribstole s jednoduchým designem. Stojny jsou vyrobeny z borového dřeva, které se svými vlastnostmi pro žebřiny skvěle hodí. Příčky jsou ze dřeva bukového. Přírodní materiály zaručují zdravotní nezávadnost. Dřevo chrání vrstva bezbarvého laku a zvyšuje tak jeho odolnost vůči vnějším vlivům. Žebřiny inSPORTline Basicline 195 x 65 cm jsou kompaktní, takže se dobře hodí i do menších bytů či místností. Vynikají svou odolností, jednoduchou instalací a bezpečností používání. Žebřiny nabízí mnoho možností cvičení a rozšířit se navíc dají o další příslušenství jako jsou závěsné hrazdy, bradla, multitrainer či různé expandéry. Vysoká nosnost 130 kg dělá ze žebřin inSPORTline Basicline 195 x 65 cm ideální doplněk každé domácí posilovny, který ocení jak dospělí, tak děti.

Žebřiny jsou velmi žádané a preferované cvičební pomůcky. Vyrábí se v několika variantách, které se liší kvalitou použitého materiálu, velikostí a způsobem uchycení. Dřevěné žebřiny patří mezi nejprodávanější, oblíbené do bytových interiérů kde působí příjemně a jsou nenáročné na údržbu. Bukové dřevo je kompaktní, odolné a patří mezi nejpružnější přírodní materiály. Povrchová úprava speciálním certifikovaným lakem bez zápachu a nežádoucích zdravotních vlivů zaručuje pevnost ale pružnost a splňuje vysoké nároky. V rámci úrazu nebo prevence onemocnění nejen páteře jsou žebřiny základní cvičební vybavení, které poskytuje variabilitu využití pro celé tělo. Od komplexního posílení svalů břicha, zad, hýždí, dolních i horních končetin až po strečink.


Technický popis:

  • dřevěné ribstole
  • pevné a odolné
  • lakovaný povrch (bezbarvý, bez zápachu, velmi odolný)
  • možnost připevnění doplňků
  • snadná údržba
  • jednoduchá a rychlá montáž
  • materiál příček: bukové dřevo
  • materiál bočnic: borové dřevo
  • výška žebřin: 195 cm
  • šířka žebřin: 65 cm
  • hloubka žebřin: 12 cm
  • počet příček: 9
  • rozteč příček: 22 cm
  • průměr příčky: 3,4 cm
  • maximální nosnost: 130 kg/ 1 příčka
  • žebřiny se musí sestavovat celé - ze všech přiložených částí (nelze například vynechat příčku)
  • žebřiny jsou doručovány v rozloženém stavu
  • šrouby i kotvící prvky jsou součástí balení
  • montáž žebřin není součástí produktu
  • ilustrační foto


Žebřiny jsou skvělým univerzálním cvičebním nástrojem, variabilitu cviků lze však dále rozšířit pomocí různého příslušenství.

Díky pevné závěsné hrazdě, kterou snadno uchytíte za jakoukoliv příčku (krom těch, co nejsou v rovině s ostatními), efektivně posílíte zádové svalstvo a ostatní svaly horní poloviny těla. Bradla se stejným systémem uchycení jsou skvělým nástrojem pro posilování tricepsů či prsních svalů. Pro usnadnění těchto cviků lze využít gumové pásy. Ty poskytují odpor, snižují zvedanou hmotnost, a tím pádem si s těmito náročnými cviky poradí i úplní začátečníci. Pokud se Vám naopak zdají tyto cviky příliš jednoduché, dokonale poslouží zátěže na tělo. Fotografie je ilustrační.



 


Dalším výborným doplňkem je oblíbený MultiTrainer. Ten snadno přichytíte k některé z příček nebo ke hrazdě a otevřou se Vám další možnosti k posílení svalstva celého těla vlastní vahou. Disponuje minimálnímí rozměry, vysokou nosností a širokými možnostmi nastavení délky. 

 

 



Stejně jednoduše připevníte i tyč na cvičení či expandéry. Tyto posilovací pomůcky fungují na principu odporu a díky naší široké nabídce si jednoduše zvolíte obtížnost cvičení. Vhodné jsou i pro protahování, nápravu poruch svalové koordinace nebo rekonvalescenci po zraněních.
 





Mnozí z Vás jistě ocení možnost rozšíření o lavici, která umožní zacvičit si s činkami vleže, je vhodná pro leh-sedy a je možné ji také nastavit jako šikmou. Zakupte některý z těchto doplňků a využijte své nové žebřiny naplno.








 


Video


Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 15. 6. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

V této šířce, kterou potřebuji, není větší výška, ):


Parametry

Maximální nosnost (kg) 130 kg
Materiál stojny Borové dřevo
Materiál příček Bukové dřevo
Výška konstrukce 195 cm
Šířka 65 cm

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!