Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Koloběžka Crussis Cross 6.1 červeno-černá - 2.jakost

Do terénu, pro mushing nebo sjezdy, vhodné od 12 let, kvalitní komponenty, atraktivní design. více


9 450 Kč

s DPH

nebo 4 x 2 362 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: oděrky, mírně jetá

Koloběžka Crussis Cross 6.1 je sportovně laděná koloběžka vhodná zejména do terénu, pro mushing (jízda se psím spřežením) nebo na sjezd. Díky vysoké tuhosti rámu s krátkým rozvorem se energie při odrazu neztrácí, ale je s maximální účinností přenášena do přímého směru jízdy. Stejně dobře pak drží stopu při vyšších rychlostech v náročném terénu!

Kola jsou obuta na špičkové pláště SCHWALBE TOUGH TOM 26" (přední) a JUMPIN JACK 20" (zadní), vyvinuté speciálně pro jízdu v terénu. Velké bloky plášťů zabírají v písku i blátě a zvláštní vrstva chrání boky proti proražení. Náboje s průmyslovými ložisky mají při jízdě minimální odpor a vynikající setrvačnost.

Koloběžka je vybavena hydraulickými kotoučovými brzdami TEKTRO, které neztrácí brzdný účinek ani při dlouhém a intenzivním brzdění. Odpružená vidlice SUNTOUR je uzamykatelná a zaručuje maximální komfort při jízdě v jakémkoliv terénu. Vidlici lze za jízdy kdykoliv uzamknout nebo odemknout podle potřeby.

Konstrukce rámu je v nejnamáhanějších částech koloběžky zesílena. Velmi příjemné ergonomické rukojeti perfektně padnou do ruky a perfektně sedí v dlani i při jízdě v těžším terénu. Tato koloběžka je určena juniorům od 12 let až po dospělé do 200 cm. Nespoutanou jízdu si tak užije celá rodina!


Technický popis:

Rám CRUSSIS se šroubovaným nášlapem
Představec CRUSSIS Alu, 31,8/105mm
Vidlice SUNTOUR XCM HLO DS 26", zdvih 100 mm, uzamykatelná z vidlice
Hlavové složení Ahead 1 1/8
Řidítka CRUSSIS Alu MTB
Šířka řídítek 620 mm
Ráfky Přední 26“ (660 mm) a zadní 20“ (508 mm), CRUSSIS dvoustěnné
Pláště SCHWALBE Tough Tom/Jumpin´Jack
Dráty černé
Duše SCHWALBE
Madla CRUSSIS, ergonomicky tvarovaná
Brzdové páky Hydraulické TEKTRO Auriga
Brzdové čelisti Hydraulické TEKTRO Auriga
Náboje CRUSSIS DISC, s průmyslovými ložisky
Minimální doporučená výška jezdce 155 cm
Hmotnost 12 kg
Nosnost 120 kg
Délka 1750 mm
Délka nášlapu 480 mm
Světlost nášlapu 120/75 mm
Výška 1070 mm
Rozvor kol 1200 mm
Typ ventilku AV

 



Video

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!