Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Moto helma X-lite X-1004 Ultra Carbon Dyad Fluo Yellow - S (55-56) AKCE

Výklopný systém Double Action, široké vypouklé hledí, touringová ventilace, možnost vytvoření extra místa pro brýle, maximum pohodlí a užitku od X-lite. více


Velikost:  S (55-56)

11 990 Kč

14 490 Kč s DPH

-17%

ušetříte 2 500 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 2 997 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Bojíte se, že Vám koloběžka při delším používání nevydrží? U nás se bát nemusíte. Na vybrané koloběžky s pevným rámem poskytujeme rozšířenou záruku 5 let. O kvalitě našich koloběžek nepochybujeme. U vybraných přileb LS2 (FF399 Valiant, FF900 Valiant II, FF313 Vortex, MX471 Xtra, MX470 Subverted, FF327 Challenger) nabízíme záruku 5 let - na zboží které nebylo poškozeno vlastním zaviněním či neúměrně zatěžováno.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Moto helma X-lite X-1004 Ultra Carbon Dyad je vylepšeným modelem značky X-Lite, navazuje na svého předchůdce X-1003 a obohacuje širokou škálu jeho technických vymožeností. Zkrátka se jedná o model výklopné, snadno nasaditelné helmy, s možností vyklopení přední části, který je vhodný i pro ty nejnáročnější jezdce. Použitím vysoce sofistikovaných materiálů jako je například karbon, aramidové vlákno nebo sklo nelze zaručit žádný speciální výkon vlákna, přesně to je důvod, proč společnost X-lite provádí neustálý výzkum a experimenty s cílem vytvořit co nejkvalitnější materiál, ve kterém budou všechny materiály zkombinovány v předem určeném množství a vzorcích, a tak se snaží dosáhnout nejlepších výsledků v konstrukčních stádiích vnější skořepiny. Díky tomuto postupu dosahují lehkosti a zároveň vysoké odolnosti proti nárazům. Je ovšem kladen velký důraz i na estetickou dokonalost a čistotu tvarů přileb.

Helmu X-lite X-1004 Ultra Carbon Dyad lze použít s chráničem brady otevřeným (nastavení J) nebo uzavřeným (nastavení P), její chránič brady prošel homologačními zkouškami vyžadovanými dle předpisů UN/ECE pro integrální helmy. Exkluzivní systém otvírání brady Dual Action je umístěn ve středu bradového chrániče a umožňuje snadné otevírání jednou rukou. Mechanismus zároveň snižuje riziko náhodného otevření. Vnitřní hledí VPS je umístěno na vnitřní straně helmy, je odolné proti poškrábání i proti zamlžení a s UV ochranou až do 400 nanometrů. Lze velmi snadno aktivovat i rychle vytáhnout. Ventilační systém TVS je tvořen horním přívodem vzduchu, který zajišťuje jak přímou ventilaci na přední straně přilby, tak difuzní ventilaci do oblasti horní části hlavy, v kombinaci s inovativní výplní. Dále přivádí vzduch v bradovém chrániči, který umožňuje ventilaci v oblasti úst a dále směřuje vzduch přímo na hledí, takže zamezuje zamlžování. Nakonec disponuje zadním vývodem, díky kterému může jít teplý vzduch ven.

Dvojitý retenční systém Microlock2 s mikrometrickým nastavením se skládá z jedné termoplastické ergonomické otevírací páky a druhé hliníkové ozubené přidržovací páky. Bradový pásek tak lze otevřít jen otočením, čímž se minimalizuje možnost nechtěného otevření. Helma mimo jiné disponuje exkluzivním systémem určeným pro pohodlí nositelů brýlí. Rychle a jednoduše umožní získat dostatek prostoru ve výplni oblasti tváře, aby se tam pohodlně vešly obruby brýlí. Systém je reverzibilní, takže lze vrátit zpět do původní podoby.


Specifikace:

  • páčkový systém Double Action pro uvolnění bradového chrániče
  • oboustranná úprava hledí proti poškrábání
  • širkové vypouklé hledí
  • systém Pinlock
  • VPS ochrana proti slunci UV 400
  • přívod vzduchu v bradovém chrániči
  • zadní vývody vzduchu
  • vnitřní odnímatelná výplň Uniterm Touring Performance
  • možnost vytvoření extra místa pro brýle
  • ventilace: TVS (Touring Ventilation System)
  • zapínání: přeskou se systémem Microlock2
  • materiál skořepiny: kompozit (karbon/kevlar/sklolaminát)
  • hmotnost: 1540 g
  • homologace ECE 22.05 P/J


Video

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!