Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Paddleboard s příslušenstvím Jobe Aero SUP 11.6 - 2.jakost

Rychlejší paddleboard s mírně špičatým nosem a klasickým čtvercovým ocasem, středně stabilní, průměrná ovladatelnost, včetně pádla, batohu, pumpy, leashe a ploutve. více


15 850 Kč

s DPH

nebo 4 x 3 962 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: mírně použitý, lepený, bez pádla

Paddleboard Jobe Aero SUP 11.6 je ideální na dlouhé vyjížďky, prozkoumávání okolí nebo intenzivnější pádlování při vyšší rychlosti. S tím souvisí i tvar celého paddleboardu. Nos je mnohem více zašpičatěn a základna užší než u pomalejších paddleboardů. Disponuje 20 cm ploutví ve spodní části a dvěma elastickými držáky v přední a zadní části desky. Paddleboard Aero 11.6 je určen spíše pro pokročilejší a zdatnější paddleboardisty, a to především kvůli své vyšší rychlosti a středně vysoké ovladatelnosti (manévrování). Se svou hmotností 9,3 kg včetně ploutve a nosností až 120 kg patří mezi bytelnější paddleboardy. Součástí balení je hliníkové nastavitelné pádlo, nafukovací pumpa, ploutev a bezpečnostní lanko (paddleboard leash). Vše je zabaleno do stylového batohu, který barevně ladí se všemi uvedenými součástmi balení. Paddleboard Jobe Aero 11.6 je vhodný na všechny vodní plochy.


Paddleboardy Jobe vynikají svou kvalitou a lehkostí. Díky speciální „heat bonded“ technologii jsou SUP Jobe až o třetinu lehčí a zároveň o třetinu pevnější než paddleboardy ostatních značek a patří tak k nejlehčím paddleboardům na trhu. Jednotlivé vrstvy (celkem tři) jsou spojeny stroji za použití vysokých teplot, čímž se eliminuje možnost lidské chyby a výrazně se snižuje množství použitého lepidla (manuálně lepené paddleboardy využívají až 15 vrstev lepidla, což způsobuje vznik bublin a nižší pevnost). Povrch je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, díky kterým jsou paddleboardy vysoce odolné proti poškození, promáčknutí či propíchnutí. Paddleboardy Jobe lze díky těmto materiálům a použité technologii nafouknout až na tlak 20 PSI, což zaručuje nesrovnatelně lepší chování na vodě, stabilitu a torzní tuhost.


Paddleboardy Jobe jsou dodávány s veškerým příslušenstvím, které zahrnuje výkonnou pumpu s odnímatelným přesným manometrem, plovacím hliníkovým pádlem v reflexní barvě, která jde skvěle vidět na vodě (ne všechna pádla ostatních značek plavou), paddleboard leashem (bezpečnostní lanko), opravnou lepící sadou a velkým vodotěsným batohem, do kterého se veškeré toto příslušenství přehledně naskládá a celá výbava je tak připravena na cestu. Stačí tak pouze přijít na startovní pozici, nafouknout, naskočit na board a pádlovat.


Technický popis:

  • paddleboard pro všechny věkové kategorie
  • rychlejší provedení
  • dobrá ovladatelnost a stabilita
  • vhodné na všechny vodní plochy
  • součástí leash, pádlo, pumpa, batoh, ploutev, sada na opravu plováku
  • čtvercový ocas
  • špičatější nos
  • hmotnost: 9,3 kg (včetně ploutve)
  • objem:  317 l
  • nosnost: 120 kg
  • rozměry: 350 x 76 cm
  • materiál konstrukce: 3 vrstvy PVC
  • tloušťka: 15 cm




Video


Parametry

Určení Touring, Závodní
Rozměr desky 350 x 76
Nosnost 120 kg
Počet kusů příslušenství 6
Objem 317 l
Tloušťka desky 15 cm
Hmotnost 9.30 kg
Maximální počet osob 1 dospělý + 1 dítě
Materiál konstrukce PVC

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!