Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Voucher OnlineFitness.cz čtvrtletní

Voucher ke sledování jedné nové živé lekce na onlinefitness.cz každý den po dobu čtvrt roku (90 dní). více


599 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

OnlineFitness.cz ti díky moderním technologiím přináší možnost cvičit z pohodlí domova, v práci nebo na cestách pod vedením skvělých trenérů. Čtvrtletní voucher tě opravňuje ke sledování jedné živé lekce na onlinefitness.cz každý den po celou dobu jeho platnosti (90 dní) a navíc díky němu získáš přístup do archivu Top lekcí, kde jsou ty nejlépe hodnocené lekce neustále k dispozici.

Jak to funguje?
Jednoduše! Z nahrávacího studia přenášíme každý týden desítky živě streamovaných fitness lekcí, vše co ke cvičení potřebuješ je připojení k internetu a počítač, tablet nebo chytrý telefon. Stačí se jen registrovat pomocí voucheru, vybrat si v rozvrhu svou lekci a začít cvičit. Všechny lekce jsou vysílané živě, ale nemusíš se bát, že ti nějaká uteče. Po jejich skončení jsou nadále dostupné ze záznamu do 23:59 následujícího dne, takže cvičit můžeš i dopoledne.

Cvičit už nikdy nebude snazší
S OnlineFitness.cz ušetříš hromadu času, odpadají desítky minut strávené cestou do fitka, hledáním parkovacího místa nebo řešením co dnes na sebe. Stačí pár kliků a tvoje lekce začíná. OnlineFitness.cz ti přivede až do domu ty nejlepší trenéry a lektory, desítky živých lekcí týdně, nejnovější fitness trendy a především skvělý pocit ze cvičení. Trénuj, hubni, posiluj, zpevňuj a protahuj se s OnlineFitness.cz.




Video


Recenze

Hodnocení: 4.7

94%

zákazníků doporučuje

43

hodnocení uživatelů


PP
PP

peto

Hodnoceno: 27. 11. 2017

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Na prvý pohľad vyzerá konštrukcia kvalitne. Cena však bola vyššia, ale vyzerá to tak, že kvalita produktu je primeraná k cene. Zatiaľ sme trenažér používali len chvíľu a všetci sme boli max spokojný so všetkými vlastnosťami.

Jedinú nedokonalosť čo som postrehol je, že v popise je upozornenie, že by sa mali pohyblivé časti po nejakom čase premazať, ale nikde nie je znázornené, čo odmontovať, resp. kam aplikovať mazivo. Manuál by mohol byť trochu obsiahlejší...

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!