Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánské sportovní tričko s krátkým rukávem Newline Base Cool Tee - červená AKCE

Moderní sportovní tričko s volnějším střihem, odvod potu, termo efekt, extra lehký materiál. více


Barva:  bílá

Velikost:  S

290 Kč

349 Kč s DPH

-17%

ušetříte 59 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Tričko Newline Base Cool Tee je moderní pánské sportovní tričko s krátkým rukávem z kvalitních a extra lehkých materiálů. Precizní střih kopíruje anatomii mužského těla a funkční zóny s technologií Sweat Transport efektivně odvádějí pot směrem ven. Systém Thermal Effect pak dokáže udržovat optimální mikroklima pokožky a regulovat teplotu těla i během náročných sportovních aktivit. Díky volnějšímu střihu je tričko Newline Base Cool vhodné pro všechny druhy sportovních aktivit.

Historie dánské sportovní značky Newline se začala psát přímo v terénu - mezi nebem a zemí. V roce 1981 totiž jeden vášnivý dánský parašutista začal během seskoku přemýšlet, proč je jeho oblečení vždy mokré, zatímco padák suchý. Jeho zvídavost nakonec vyústila v to, že z materiálu padáku vyrobil jednu z prvních funkčních souprav. Využil k tomu své vědomosti ze speciálních armádních sil a také dlouhodobé zkušenosti z aktivního běhání. Sportovní oblečení značky Newline poté začalo dobývat svět.


Technický popis:

  • kvalitní a extra lehký materiál
  • precizní střih kopírující anatomii mužského těla
  • volnější střih umožňující maximálně volný pohyb
  • technologie Sweat Transport řídí odvod potu směrem ven
  • systém Thermal Effect udržuje optimální mikroklima pokožky
  • materiál: 100% Polyester
  • velikosti: S, M, L, XL

Tabulka velikosti



Video


Recenze

Hodnocení: 4.7

94%

zákazníků doporučuje

8

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 20. 11. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Velmi dobrá kvalita a cena

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!