Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrokoloběžka JDBUG Fun - 2.jakost - zelená

Snadné ovládání, plynová rukojeť, motor v zadní části pod nášlapem, brzda v zadním blatníku. více


Barva:  zelená

4 349 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 087 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: použito, oděrky

Elektrokoloběžka JDBUG Fun je vhodná pro všechny uživatele, kteří se chtějí moderně a elegantně přemisťovat do školy, do práce, po velkých továrních halách nebo jezdit jen tak pro zábavu. Elektrokoloběžka JDBUG je určena pro všechny uživatele, kteří požadují maximální výkon za rozumnou cenu. Ovládání je tak jednoduché, že ho zvládne i „malé“ dítě.  Elektrokoloběžka se zapíná stiskem tlačítka na levé straně nášlapu. Poté se stačí odrazit a rozjet se. Rychlost se přidává plynovou rukojetí na pravé straně řidítek. Jako brzdu využíváte zadní blatník. Další předností je skladnost, elektrokoloběžka má dvě možnosti složení, první je takzvaně parkovací, kdy dojde k polosložení a elektrokoloběžka samostatně stojí, nebo úplné složení, které slouží pro přepravu třeba v kufru auta, skladování doma, v garáži nebo pro snadné přenášení.

Upozornění: Baterii skladujte na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C. Nebudete-li výrobek delší dobu používat, plně ji nabijte a alespoň jednou za 6 měsíců opět dobijte na 100 % kapacity.
 


Technický popis:

Baterie olověná 5Ah / 24V
Brzdy v zadním blatníku
Dojezd 40 min. v závislosti na profilu tratě
Hmotnost 14,65 kg
Kola 8" nafukovací
Motor 250W
Napětí 24V
Minimální doporučená výška jezdce 120 cm
Nosnost 100 kg
Řízení plynová rukojeť
Rozměry 1008 x 460 x 1150 mm
Rychlost 13-15 km/h (při váze 65 kg)
Typ motoru řetězový
Umístění motoru v zadní části pod nášlapem


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.


Video


Parametry

Maximální nosnost 100 kg
Baterie 5Ah / 24V, olověná
Hmotnost 14.65 kg
Výkon motoru 250 W
Brzdy v zadním blatníku
Řízení plynová rukojeť
Rozměry 1008 x 460 x 1150 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru řetězový
Umístění motoru v zadní části pod nášlapem
Dojezd 12 km
Maximální rychlost 15 km/h
Velikost kol 8"

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!